Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 10 Ιουνίου 2019 12:34

Κωνής-Πεπόνης και “κληρώνει” για τις γυναικείες υποψηφιότητες στο ψηφοδέλτιο του Κινήματος Αλλαγής στην Πρέβεζα

Ο Κωνσταντίνος Κωνής (λογιστής-οικονομολόγος) και ο Χρήστος Πεπόνης (μαθηματικός, ελεύθερος επαγγελματίας), είναι οι δύο υποψηφιότητες, που σύμφωνα με πληροφορίες του atpreveza.gr, έχουν “κλειδώσει” για το ψηφοδέλτιο του Κινήματος Αλλαγής στο Ν. Πρέβεζας.

Θυμίζουμε πως το Δεκέμβριο του 2018 το KIN.ΑΛ. είχε δώσει στη δημοσιότητα τρία ονόματα (συμπεριλαμβανόταν και το όνομα του Σταύρου Κώστα), ωστόσο τα νέα δεδομένα που υπαγορεύουν δύο γυναικείες υποψηφιότητες, έφεραν την απόσυρση ενδιαφέροντος από τον κ. Κώστα.

Η Νομαρχιακή Επιτροπή του Κινήματος Αλλαγής στην Πρέβεζα συνεδρίασε την προηγούμενη εβδομάδα και σχημάτισε ομάδες στήριξης για τις εκλογές. Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, ενώ αναμενόταν... θύελλα, με επίκεντρο δύο “καυτά” ζητήματα (τα αυτοδιοικητικά στο Δήμο Πρέβεζας και την “έξοδο” Βενιζέλου από το κόμμα), τελικώς η συνεδρίαση κύλησε ομαλά και τοπικά το ΚΙΝ.ΑΛ. μπαίνει στην τελική ευθεία για να πετύχει ό,τι καλύτερο στις εθνικές εκλογές.

Παρά το γεγονός ότι ήδη από το Δεκέμβριο του 2018, οι θέσεις των υποψηφίων βουλευτών ήταν “κλειδωμένες” από τα κεντρικά του κόμματος, η Νομαρχιακή Επιτροπή απέστειλε εκ νέου 14 ονόματα που θα μπορούσαν να είναι υποψήφιοι βουλευτές και ανάμεσα σε αυτά και 4 γυναικείων υποψηφιοτήτων.

Το κεντρικό οργανωτικό όργανο του Κινήματος Αλλαγής θα είναι αυτό που θα προκρίνει τελικώς και τις δύο γυναίκες που θα συμπληρώσουν το ψηφοδέλτιο στο Νομό Πρέβεζας.