Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 12 Ιουνίου 2019 13:48

Γιαννάκης, Κυριάκης, Κονταξή και “κλειδώνει” ακόμη μια θέση για το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στο Ν. Πρέβεζας

Συνωστισμός” ενδιαφερομένων παρατηρείται τις τελευταίες ημέρες στον προθάλαμο του 3ου ορόφου της οδού Πειραιώς, όπου έχει στηθεί το προεκλογικό “στρατηγείο” της Νέας Δημοκρατίας, καθώς αρκετοί είναι αυτοί που θέλουν την τελευταία στιγμή να ενταχθούν στα ψηφοδέλτια του κόμματος που θα διεκδικήσουν την ψήφο των πολιτών στις βουλευτικές εκλογές της 7ης Ιουλίου.

Αναφορικά με το ψηφοδέλτιο της Πρέβεζας τα πράγματα είναι κατά μεγάλο ποσοστό “φιξαρισμένα”. Υποψήφιος βουλευτής θα είναι ο νυν βουλευτής του Νομού Στέργιος Γιαννάκης, ο οποίος αυτοδικαίως θα είναι εκ νέου υποψήφιος.

Μεγάλος του αντίπαλος για τη βουλευτική έδρα στο Νομό θα είναι ο Παργινός επιχειρηματίας Σπύρος Κυριάκης, ο οποίος υπήρξε και μέλος της πολιτικής γραμματείας του κόμματος και διατηρεί στενούς δεσμούς τόσο με τον Πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη, όσο και με το γραμματέα Λευτέρη Αυγενάκη.

Τη μία από τις δύο γυναικείες υποψηφιότητες του ψηφοδελτίου θα καλύψει η Σέβη Κονταξή, στέλεχος της διαχειριστικής ευρωπαϊκών προγραμμάτων του Επιμελητηρίου, ενώ απομένει να “κλειδώσει” ακόμη μία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του atpreveza.gr το επικρατέστερο σενάριο είναι να καλυφθεί η θέση από τη δικηγόρο και μέλος της ΝΟΔΕ, Δήμητρα Ραβανού.

Οι 4 του ψηφοδελτίου πάντως αναμένεται να ανακοινωθούν και επίσημα τις επόμενες ημέρες.