Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 13 Ιουνίου 2019 11:23

“Κλεισμένη” η μια θέση στο ψηφοδέλτιο της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στην Πρέβεζα – Τι θέλει να εκφράσει στις προσεχείς εκλογές...

Στην τελική ευθεία για τη συγκρότηση του ψηφοδελτίου της που θα διεκδικήσει την ψήφο των πολιτών του Νομού Πρέβεζας στις βουλευτικές εκλογές της 7ης Ιουλίου, βρίσκεται η ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

Το Σάββατο συνεδριάζει στην Αθήνα το Πανελλαδικό Συντονιστικό Όργανο της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και στη συνέχεια θα ανακοινωθούν και επίσημα τα πρόσωπα που θα στελεχώσουν τα ψηφοδέλτια του κόμματος πανελλαδικά.

Στο Ν. Πρέβεζας -σύμφωνα με πληροφορίες του atpreveza.gr- υποψήφιος βουλευτής θα είναι ο Βαγγέλης Νάνος, γεωπόνος-ιδιωτικός υπάλληλος, μέλος του ΝΑΡ και της τοπικής επιτροπής ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος περιφερειακής ενότητας Πρέβεζας με την ΑΡιστερή Παρέμβαση στην Ήπειρο στις πρόσφατες εκλογές.

Το ψηφοδέλτιο στο Ν. Πρέβεζας, δε θα είναι πλήρως συμπληρωμένο (θα έχει συνολικά 2 ή 3 υποψηφίους).

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ σαν βασική δύναμη της αντικαπιταλιστικής Αριστεράς εκφράζει ένα μάχι­μο ρεύμα. Στις συνθήκες μιας κοινωνικής συντηρητικής μετατόπισης, πλασάρεται ως η έκφραση της αυθεντικής αγωνίας ενός μαχόμενου δυναμικού για μια άλλη Αριστερά που δεν θα είναι “κατοικίδιο” του συστήματος.

“Αυτό οφείλεται στην αγωνιστική στάση, την πολιτική ανεξαρτησία και το αντικαπιταλιστικό μεταβατικό πρόγραμμα που γεφυρώνει τον αγώνα για το ψωμί με την προσπάθεια για την επαναστατική αλλα­γή της κοινωνίας. Οφείλεται στη πρόταση πολιτικής συνεργασίας στους αγώνες και σε όλα τα εκλο­γικά επίπεδα με αγωνιστές και δυνάμεις της μαχόμενης και αντικαπιταλιστικής Αριστεράς πέρα από τα όρια της ΑΝΤΑΡΣΥΑ”, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΑΝΤΑΡΣΥΑ.