Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 21 Ιουνίου 2019 00:06

Συνεδρίασε η διακομματική επιτροπή στο Δημαρχείο Πρέβεζας, εν όψει εκλογών

Οι λεπτομέρειες της προβολής και των κεντρικών ομιλιών των κομμάτων στο δήμο Πρέβεζας κατά την προεκλογική περίοδο, συζητήθηκαν στη συνεδρίαση της διακομματικής επιτροπής που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου Πρέβεζας.

IMG 7195

Στη συνεδρίαση συμμετείχαν εκπρόσωποι του ΣΥΡΙΖΑ, της ΝΔ, του ΚΚΕ,του ΚΙΝΑΛ και της ΑΝΤΑΡΣΥΑ με τον αντιδήμαρχο κ. Γιαννουλάτο που προήδρευσε να παροτρύνει τους εκπροσώπους των κομμάτων να ακολουθήσουν όσα αναφέρονται στις σχετικές εγκυκλιους και να μη δημιουργηθούν προβλήματα κατά την προεκλογική περίοδο. Ο κ. Γιαννουλάτος αναφέρθηκε στις λεπτομέρειες που αφορούν το στήσιμο της εξέδρας που θα μιλήσουν οι υποψήφιοι και στους χώρους που μπορούν να τοποθετηθούν ταμπλό ενώ έγινε και ενημέρωση προς τους εκπροσώπους των κομμάτων για το πρόγραμμα και τους όρους ισότιμης προβολής τους από τη Δημοτική Ραδιοφωνία.

Ως χώροι για την πραγματοποίηση των κεντρικών ομιλιών ορίστηκαν η πλατεία Ελευθερίας στην παραλία της Πρέβεζας και ο χώρος μπροστά από τη Λέσχη Αξιωματικών, ενώ σε περίπτωση δυσμενών καιρικών συνθηκών θα πραγματοποιηθούν στο 2ο Λύκειο.