Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κυριακή, 23 Ιουνίου 2019 20:14

Συνεχίζονται οι περιοδείες κλιμακίων του ΣυΡιζΑ-Προοδευτική Συμμαχία στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας

Συνεχίστηκαν το Σάββατο 22/6 οι περιοδείες κλιμακίων του ΣυΡιζΑ-Προοδευτική Συμμαχία στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας.

Συγκεκριμένα πολυπληθής ομάδα με επικεφαλής τρεις από τους τέσσερις υποψήφιους βουλευτές και βουλεύτριες επισκέφτηκε τα κεντρικά μαγαζιά του Καναλακίου και χαιρέτησε τους κατοίκους, ενώ μοίρασε έντυπο με το Πρόγραμμα για την επόμενη τετραετία.

Η αναγνωρισιμότητα και των τριών ήταν μεγάλη καθώς ο μεν Κώστας Μπάρκας είναι ήδη βουλευτής και Υφυπουργός, ο Σπύρος Βελέντζας είναι γνωστός οφθαλμίατρος, ενώ η Γεωργία Μπότζιου ζει και εργάζεται στο Καναλάκι. Η υποδοχή που τους επιφύλαξαν οι κάτοικοι ήταν πολύ ικανοποιητική, ενώ σε αρκετές περιπτώσεις ανοίχτηκε εποικοδομητική συζήτηση γύρω από καυτά θέματα που αντιμετώπισε η Κυβέρνηση.

Το κλιμάκιο επισκέφτηκε και το εκλογικό κέντρο που άνοιξε πρόσφατα στην κεντρική Πλατεία όπου ο Σίμος Μάρκου, ο Τάσος Μάρκου, ο Σάκης Παππάς, ο Θανάσης Λιόλιος και άλλοι γνωστοί Καναλακιώτες εξέφρασαν την στήριξή τους και την εμπιστοσύνη τους.  

Την ίδια μέρα  το πρωί άλλο κλιμάκιο του ΣυΡιζΑ-Προοδευτική Συμμαχία  με επικεφαλής την υποψήφια βουλεύτρια  Χριστίνα Κριτσιμά, περιόδευσε στο Λούρο, όπου επισκέφθηκαν το Εκλογικό Κέντρο και πολλά κεντρικά καταστήματα.

22 6 19

Το απόγευμα  το ίδιο κλιμάκιο περιόδευσε στην Κρανιά, την Τύρια και τη Στεφάνη. Στη Στεφάνη εκτός από την Χριστίνα Κριτσιμά, παραβρέθηκαν και οι υποψήφιοι βουλευτές-ριες του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Μπάρκας και Γεωργία Μπότζιου.

Όλοι συνομίλησαν με τους κατοίκους των χωριών, τους ανέπτυξαν τα πεπραγμένα της Κυβέρνησης καθώς και το πρόγραμμα του ΣυΡιζΑ-Προοδευτική Συμμαχία για την επόμενη τετραετία, καταγράφοντας συγχρόνως τα προβλήματα και την ανησυχία  τους για την επόμενη μέρα των εκλογών. 

 

Γραφείο Τύπου ΣυΡιζΑ - Προοδευτική Συμμαχία