Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 24 Ιουνίου 2019 13:47

Περιοδεία στο Νομό Πρέβεζας πραγματοποίησε ο υφυπουργός Εργασίας και υποψήφιος βουλευτής Κώστας Μπάρκας

Περιοδεία στην εκλογική του Περιφέρεια πραγματοποίησε τις προηγούμενες μέρες ο υφυπουργός Εργασίας και υποψήφιος βουλευτής νομού Πρεβέζης, Κώστας Μπάρκας.

Ο κ. Μπάρκας βρέθηκε σε Λούτσα, Βρυσούλα, Αρχάγγελο, Χειμαδιό, Κανάλι, Ριζά, Νέα Σαμψούντα, Νέα Κερασούντα, Μιχαλίτσι, Στεφάνη, Μύτικα, Νικόπολη, Καναλάκι και Πέτρα. Είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με φίλους και πολίτες για τα προβλήματα των επιμέρους τόπων, τα ζητήματα του νομού αλλά και το έργο της Κυβέρνησης τόσο στην περιοχή όσο και συνολικά στην επικράτεια.

Συζήτησε, επίσης, με τους κατοίκους και συντοπίτες του για την διακύβευση των εκλογών της 7ης Ιούλη και τα δύο αντιπαραθετικά προγράμματα του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία και της ΝΔ, με το πρώτο να περιστρέφεται γύρω από την δίκαιη ανάπτυξη, την προστασία της εργασίας και το βάθεμα της Δημοκρατίας και το δεύτερο να επιδιώκει την επιστροφή στην μνημονιακή πραγματικότητα των πολιτικών λιτότητας και οικονομικής ευρωστίας για τους λίγους και εκλεκτούς.

Ο κ. Μπάρκας θα συνεχίσει να περιοδεύει στην εκλογική του Περιφέρεια μαζί με μέλη, φίλους και συνυποψήφιους του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική συμμαχία, σε μία προσπάθεια να βρεθεί όσο πιο κοντά γίνεται σε κάθε γωνιά του νομού Πρεβέζης, με στόχο να επικοινωνήσει τα πεπραγμένα της κυβέρνησης μέχρι σήμερα, να μοιραστεί το όραμα και το σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία για την επόμενη μέρα, αλλά και να αφουγκραστεί ξανά τα προβλήματα των ανθρώπων του τόπου του.

 

Από το γραφείο τύπου

 

Έκθεση εικόνων