Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Σάββατο, 29 Ιουνίου 2019 19:35

Ανοικτή πολιτική συγκέντρωση πραγματοποίησε στο Κανάλι ο ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία Πρέβεζας

Ανοικτή πολιτική συγκέντρωση πραγματοποίησε στο Κανάλι ο ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία Πρέβεζας, στην οποία παραβρέθηκαν και απεύθυναν χαιρετισμό οι υποψήφιοι βουλευτές του στον Νομό Πρέβεζας.

Ειδικότερα, ο Σπύρος Βελέντζας αναφέρθηκε στο διακύβευμα των εκλογών της 7ης Ιουλίου, τονίζοντας ότι στις εκλογές αυτές θα αποφασίσουμε για την ζωή μας. Η Χριστίνα Κριτσιμά ανέλαβε να εξειδικεύσει την κυβερνητική πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία σε ό,τι αφορά τη μεσαία τάξη, στην οποία ανήκει η μεγάλη πλειοψηφία των ελλήνων πολιτών. Ακολούθως, τον λόγο πήρε ο Υφυπουργός Εργασίας και υποψήφιος Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία Ν. Πρέβεζας, Κώστας Μπάρκας, ο οποίος αναφέρθηκε στα όσα κατάφερε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ κατά τα χρόνια της διακυβέρνησης κάτω από αντίξοες οικονομικά συνθήκες καθώς και στο άνοιγμα που πρέπει να ξανακάνει ο ΣΥΡΙΖΑ στην κοινωνία.

Στη συνέχεια τον λόγο πήραν οι πολίτες θέτοντας σειρά ερωτημάτων προς τους υποψήφιους Βουλευτές, οδηγώντας σε έναν παραγωγικό διάλογο γύρω από ζητήματα που απασχολούν σήμερα την ελληνική κοινωνία. Στόχος ανάλογων εκδηλώσεων, οι οποίες θα συνεχιστούν το αμέσως επόμενο διάστημα είναι ο ΣΥΡΙΖΑ να εξακολουθήσει να αποτελεί τον κύριο εκφραστή των προσδοκιών και των συμφερόντων της μεγάλης πλειοψηφίας των πολιτών.

 

Γραφείο Τύπου ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία Π.Ε Πρέβεζας