Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 09 Ιουλίου 2019 10:39

ΝΟΔΕ ΝΔ Πρέβεζας:"Επιβεβαιώθηκε , η αξία και η δύναμη της Δημοκρατίας, στέλνοντας ένα ξεκάθαρο μήνυμα"

Η ΝΟΔΕ ΝΔ Πρέβεζας , ευχαριστεί τους πολίτες του Νομού Πρέβεζας οι οποίοι την 7ηη Ιουλίου , με την ψήφο τους , τίμησαν την ΝΔ και φέρανε την μεγάλη πολιτική αλλαγή στον τόπο μας , αλλά , σεβόμαστε και όλους εκείνους που είχαν διαφορετική επιλογή .

Επιβεβαιώθηκε , η αξία και η δύναμη της Δημοκρατίας , στέλνοντας ένα ξεκάθαρο μήνυμα . Η Νέα Δημοκρατία αποτελεί πλέον την πρώτη και πολύ ενισχυμένη πολιτική δύναμη της χώρας . Επιδοκίμασαν την πολιτική της Νέας Δημοκρατίας . Την πολιτική που εγγυάται την πραγματική ανάπτυξη , την μείωση φόρων , την ασφάλεια στην καθημερινότητα , την προσέλκυση νέων επενδύσεων και την επιστροφή της χώρας στην κανονικότητα .

Ο Νομός Πρέβεζας , στις εκλογές της 7ης Ιουλίου μετά την επιτυχία στις φετινές Ευρωεκλογές , όπου κατέγραψε το ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΗΣ ΝΔ ΣΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ , καταλαμβάνοντας την πρώτη Θέση σε επίπεδο Νομών , με ποσοστό 36.45% , κατέγραψε για μία ακόμη φορά το ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΗΣ ΝΔ ΣΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ , καταλαμβάνοντας την πρώτη Θέση σε επίπεδο Νομών , με ποσοστό 43.48% .

Επίσης , κατέλαβε και την πρώτη θέση στη διαφορά από τις Εθνικές εκλογές του 2015 , καταγράφοντας μεταβολή 11.03% . Ίδια μεταβολή , με το ποσοστό που κατέλαβε η Νέα Δημοκρατία πανελλαδικά . Ένα αποτέλεσμα , που μας επιφορτίζει με ακόμη περισσότερη ευθύνη ως ΝΟΔΕ ΝΔ Πρέβεζας και μας δίνει δύναμη για την συνέχεια .

Επίσης , η ΝΟΔΕ ΝΔ Πρέβεζας , συγχαίρει τον επανεκλεγέντα Βουλευτή Πρέβεζας , κ. Στέργιο Γιαννάκη και του εύχεται καλή δύναμη για την νέα κοινοβουλευτική του θητεία και καλή επιτυχία στο κοινοβουλευτικό του έργο για το καλό ολόκληρου του Νομού Πρέβεζας . 

Ακόμη , συγχαίρει τους Σπύρο Κυριάκη , Σέβη Κονταξή και Δήμητρα Ραβανού , για τον αγώνα τους και την προσπάθεια που καταβάλανε και αυτοί με την σειρά τους ολόκληρη την προεκλογική περίοδο .

Τέλος , συγχαίρει όλο το ψηφοδέλτιο Νίκης του Νομού Πρέβεζας που αγωνίστηκε , ώστε να γίνει Αυτοδύναμη Κυβέρνηση η Νέα Δημοκρατία και Πρωθυπουργός ο Άξιος Πρόεδρος μας , Κυριάκος Μητσοτάκης .

 

Για τη ΝΟΔΕ ΝΔ ΠΡΕΒΕΖΑΣ

Νικόλαος Γεωργ. Τζίμας Πρόεδρος