Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 09 Ιουλίου 2019 10:41

Η ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ ευχαριστεί θερμά τους χιλιάδες ψηφοφόρους που στήριξαν το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία στην ΠΕ Πρέβεζας

Η ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ ευχαριστεί θερμά τους χιλιάδες ψηφοφόρους που στήριξαν το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία στην ΠΕ της Πρέβεζας.

Η ΝΕ συγχαίρει τον Κώστα Μπάρκα, για την επανεκλογή του στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, καθώς και όλους τους υποψήφιους βουλευτές για τον ωραίο αγώνα που έδωσαν.

Ευχαριστεί τα μέλη και τους φίλους του ΣΥΡΙΖΑ για την καθημερινή τους προσπάθεια σε όλη την προεκλογική περίοδο, μέσα σε δυσμενείς συνθήκες.

Οι 13336 ψήφοι του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία στην ΠΕ Πρέβεζας αντιστοιχούν σε ποσοστό 34,37%, έναντι 35,45 % των εκλογών του Σεπτεμβρίου του 2015 και 28,6% των πρόσφατων ευρωεκλογών.

Εχοντας πανελλαδικά ένα ποσοστό 31,5%, ο ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία αποτελεί, εκ των πραγμάτων, τον κορμό και τον κύριο εκφραστή της Αριστεράς και του προοδευτικού, δημοκρατικού κόσμου ευρύτερα. Συγκεντρώνει το μεγαλύτερο ποσοστό στην Ευρώπη, μεταξύ των κομμάτων που αυτοπροσδιορίζονται στο χώρο της Αριστεράς και του προοδευτικού χώρου γενικότερα.

Ξεκινώντας από τη δύναμη αυτή, πλουσιότεροι σε εμπειρία, θα συνεχίσουμε να υπερασπιζόμαστε τα συμφέροντα των εργαζομένων, και ιδιαίτερα όσα κατακτήθηκαν τα προηγούμενα χρόνια μεσα στις δύσκολες μνημονιακές συνθήκες, απέναντι σε μια αυτοδύναμη κυβέρνηση της ΝΔ, η οποία θα προσπαθήσει να επιβάλλει μια ακραία νεοφιλελεύθερη πολιτική λιτότητας και ένα αυταρχικό μοντέλο διακυβέρνησης της χώρας.

Ξεκινώντας από τη δύναμη που του έδωσε το εκλογικό ποσοστό, ο ΣΥΡΙΖΑ θα εργαστεί γιά να εξελιχθεί σε ένα σύγχρονο, μαζικό , αριστερό , προοδευτικό κίνημα, με βαθιές ρίζες και ισχυρούς δεσμούς με τον εργαζόμενο λαό και την κοινωνία.

Γραφείο Τύπου ΣυΡιζΑ-Προοδευτική Συμμαχία