Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 19 Δεκεμβρίου 2012 22:44

Το ΠΑΣΟΚ προχωρά για το 9ο Συντακτικό Συνέδριο-Ολοκληρώνονται οι διαδικασίες του προσυνεδριακού οργάνου στην Πρέβεζα

Στο πλαίσιο των διαδικασιών για το 9ο Συντακτικό Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ, έγινε συνάντηση των μελών της Νομαρχιακής οργανωτικής επιτροπής συνεδρίου την Δευτέρα στο νομό της Πρέβεζας με συμμετοχή των θεσμικών φορέων του κόμματος στο νομό και κομματικών στελεχών.

Οι διαδικασίες συγκρότησης των προσυνεδριακών οργάνων θα ολοκληρωθούν μέσα στην εβδομάδα σύμφωνα με το καταστατικό του κόμματος και αναμένεται να συγκροτηθεί η 11μελής γραμματεία.

Σύμφωνα με τα μέλη της οργανωτικής επιτροπής το ΠΑΣΟΚ στη δύσκολη συγκυρία που διανύει η χώρα με εθνική ευθύνη και σταθερό στόχο την έξοδο από την κρίση και την ανάπτυξη, προχωράει στο συνέδριο του για την δημιουργία της μεγάλης σοσιαλδημοκρατικής παράταξης με ευρωπαϊκό προσανατολισμό.

«Καλούμε τους πολίτες και τη νεολαία, να συμβάλλουν με τη συμμετοχή και τις θέσεις τους στο ξεκίνημα μιας νέας δημιουργικής πορείας, για μια Ελλάδα υπερήφανη και δυνατή στην Ευρώπη και στον κόσμο. Με αισιοδοξία, ελπίδα και πίστη για την Ελλάδα που μπορεί να διώξει το γκρίζο και με σιγουριά να κοιτάξει το μέλλον, σας καλούμε στις προσυνεδριακές διαδικασίες» αναφέρουν τα μέλη της Επιτροπής.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες τη γραμματεία θα στελεχώσουν οι τρεις πρώην γραμματείς της Νομαρχιακής του ΠΑΣΟΚ(Αρβανίτης, Τσούτσης, Κατσάνος), τρία μέλη της παλιάς νομαρχιακής, ένα μέλος της νεολαίας, δύο στελέχη από το Δήμο Ζηρού και δύο από την Πάργα.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι οριστικές αποφάσεις θα παρθούν το Σάββατο σε νέα συνάντηση που θα γίνει στην Πρέβεζα.