Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 20 Δεκεμβρίου 2012 23:50

«Ένεση» πολιτικής ενίσχυσης για τη ΔΗΜΑΡ στην Πρέβεζα η παρουσία της Νίκης Φούντα

Το τελευταίο τετράμηνο η Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας με τη ΔΗΜΑΡ κα Νίκη Φούντα, στο πλαίσιο της πολιτικής ενίσχυσης του κόμματος στο Νομό Πρέβεζας, που σηματοδοτείται από την παρουσία ενός εκπροσώπου του Κοινοβουλίου, πραγματοποίησε συναντήσεις με φορείς του Νομού Πρέβεζας.

Η κα. Φούντα συνάντησε κατά σειρά τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Πρέβεζας κ. Στράτο Ιωάννου, τον Δήμαρχο Πρέβεζας, κ. Χρήστο Μπαϊλη, τον Δήμαρχο Πάργας, κ. Θανάση Λιόλιο και τον Δήμαρχο Ζηρού, κ. Δημήτρη Γιολδάση.

Επίσης πραγματοποίησε επίσκεψη στο Γενικό Νοσοκομείο Πρέβεζας, όπου συνομίλησε με ασθενείς. Ενημερώθηκε από την Δ/ντρια της Νευρολογικής κλινικής κα Σούρδη Λαμπρινή, υποψήφια Βουλευτή της ΔΗΜΑΡ, για τα προβλήματα του νοσοκομείου και την χαώδη κατάσταση που επικρατεί σ αυτό με τεράστιες ελλείψεις σε ιατρικό προσωπικό και φαρμακευτικό υλικό.

Συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της Ένωσης ξενοδόχων κ. Πολύκαρπο Χαλκίδη, όπου ενημερώθηκε για θέματα τουρισμού και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει στον τομέα του τουρισμού ο Νομός, καθώς και τις προοπτικές τουριστικής ανάπτυξής του.

Συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου και Επιμελητηρίου κ. Ιωάννη Γιαμά, συνομίλησαν για τα προβλήματα των επαγγελματιών και για θέματα του Επιμελητηρίου Πρέβεζας, καθώς και για εκείνα που αφορούν την αξιοποίηση του Λιμανιού της Πρέβεζας.

Συναντήθηκε τέλος και με τον Πρόεδρο των Φυσικοθεραπευτών Πρέβεζας κ. Νικόλαο Καβάγια, όπου ενημερώθηκε για τα προβλήματα των φυσικοθεραπευτών του Νομού.