Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Σάββατο, 24 Αυγούστου 2019 16:35

Συνάντηση Γεωργάκου-Νίτσα, επαφές επί επαφών με φόντο το νέο δημοτικό συμβούλιο...

Φαίνεται πως εν' όψει της επίσημης ανάληψης καθηκόντων της νέας δημοτικής αρχής σε λίγες ημέρες, υπάρχει μία κινητικότητα και αρκετές επαφές.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ του atpreveza.gr ήδη υπήρξε μία συνάντηση την Παρασκευή ανάμεσα στο νέο Δήμαρχο Νίκο Γεωργάκο και τον επικεφαλής της παράταξης “Ανάπτυξη Τώρα” Γιώργο Νίτσα. Στην ατζέντα της συνάντησης ήταν φυσικό το κατά πόσο υπάρχει πλέον πεδίο ή όχι συνεργασίας εντός του δημοτικού συμβουλίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, συνάντηση προς “διερεύνηση προθέσεων” στο δημοτικό συμβούλιο θα υπάρξει από την “Ανάπτυξη Τώρα” και με άλλες παρατάξεις της αντιπολίτευσης, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως στις προθέσεις του νέου Δημάρχου είναι να έχει επαφή ακόμη και με την παράταξη “Στροφή στο Μέλλον” του Ευκλείδη Φονταρά, μήπως και βρεθεί ένα minimum πλαίσιο συμφωνίας σε κάποιο πεδίο, καθώς οι εκλεγμένοι σύμβουλοι της παράταξης έχουν μεγάλο βιογραφικό και σημαντική εμπειρία στη διαχείριση ζητημάτων.

Επαφές -και μάλιστα και με πολιτικό περιεχόμενο- γίνονται και για τη θέση του νέου Γενικού Γραμματέα στο Δήμο Πρέβεζας. Και ήδη τα ονόματα που “κυκλοφορούν” προκαλούν έκπληξη, ιδιαίτερα εκείνα που προέρχονται από διαφορετικό κομματικό χώρο από το Νίκο Γεωργάκο...