Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 09 Σεπτεμβρίου 2019 10:23

Πραγματοποιήθηκε η διαδικασία εκλογής των μελών της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του δήμου Πρέβεζας

Με την εκλογή των μελών της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής ολοκληρώθηκε η πρώτη συνεδρίαση του νέου δημοτικού συμβουλίου Πρέβεζας που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής.

IMG 5381

Μετά τις εκλογικές διαδικασίες που διεξήχθησαν μέλη της Οικονομικής Επιτροπής εξελέγησαν οι εξής:

Τακτικά μέλη: Λεωνίδας Αργυρός, Γρηγόρης Κουμπής (από την παράταξη Δήμος της καρδιάς μας), Λάζαρος Πιπιλίδης (από την παράταξη Δημοτική Συνεργασία), Γιώργος Νίτσας (από την παράταξη Ανάπτυξη Τώρα), Βαγγέλης Ροπόκης (από την παράταξη Δημοτική Ανατροπή), Βασίλης Κωστούλας (από την παράταξη Στροφή στο Μέλλον).

Αναπληρωματικά μέλη: Δημήτρης Καραμανίδης, Αθηνά Κωνσταντάκη (από την παράταξη Δήμος της καρδιάς μας), Κοσμάς Κορωναίος (από την παράταξη Δημοτική Συνεργασία), Γιώργος Ντόντης (από την παράταξη Ανάπτυξη Τώρα), Κωνσταντίνος Δήμου (από την παράταξη Δημοτική Ανατροπή), Παναγιώτης Λελοβίτης (από την παράταξη Στροφή στο Μέλλον).

Η σύνθεση της Οικονομικής επιτροπής θα ολοκληρωθεί με τον ορισμό δύο αντιδημάρχων από το Δήμαρχο. Πρόεδρος της Επιτροπής μπορεί να είναι ο Δήμαρχος ή ορισθείς αντιδήμαρχος.

IMG 5383

Μέλη της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής εξελέγησαν οι εξής:

Τακτικά μέλη: Δημήτρης Καραμανίδης, Γρηγόρης Κουμπής (από την παράταξη Δήμος της καρδιάς μας), Κώστας Ματέρης (από την παράταξη Δημοτική Συνεργασία), Τάσος Αμάραντος (από την παράταξη Ανάπτυξη Τώρα), Φώτης Ζέρβας (από την παράταξη Δημοτική Ανατροπή), Θανάσης Ανωγιάτης (από την παράταξη Στροφή στο Μέλλον).

Αναπληρωματικά μέλη: Λεωνίδας Αργυρός, Αθηνά Κωνσταντάκη (από την παράταξη Δήμος της καρδιάς μας), Βαγγέλης Γιαννουλάτος (από την παράταξη Δημοτική Συνεργασία), Ιωσήφ Στύλος (από την παράταξη Ανάπτυξη Τώρα), Ηλίας Αλεξανδρής (από την παράταξη Δημοτική Ανατροπή), Ευκλείδης Φονταράς (από την παράταξη Στροφή στο Μέλλον).

Και η σύνθεση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής θα ολοκληρωθεί με τον ορισμό δύο αντιδημάρχων από το Δήμαρχο. Πρόεδρος της Επιτροπής μπορεί να είναι ο Δήμαρχος ή ορισθείς αντιδήμαρχος.

Να σημειώσουμε πως και από την εκλογή των δύο Επιτροπών απείχαν η Λαϊκή Συσπείρωση και η Ανυπότακτη κίνηση καταγγέλλοντας τη διαδικασία ως αντιδημοκρατική. Όπως τόνισε ο δημοτικός σύμβουλος της Λαϊκής Συσπείρωσης Κώστας Κύρλας,  η παράταξή του θα ορίσει δύο εκλεγμένους δημοτικούς συμβούλους ως παρατηρητές που θα είναι παρόντες στις συνεδριάσεις των Επιτροπών, ενώ και ο επικεφαλής της Ανυπότακτης Κίνησης όρισε δύο άτομα που συμμετείχαν στο ψηφοδέλτιο, τα οποία θα παρακολουθούν τις συνεδριάσεις των δύο επιτροπών.