Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 05 Δεκεμβρίου 2019 14:44

“Αδιάβαστος” ή παραγωγός... fake news ο Στέργιος Γιαννάκης;

Μια απορία “γεννήθηκε” σε όσους παρακολούθησαν το σύντομο χαιρετισμό του Στέργιου Γιαννάκη, κατά την τελετή υποδοχής πρωτοετών στην ΑΕΝ Πρέβεζας. Απευθυνόμενος στον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Πλακιωτάκη, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας είπε:

“Είναι μεγάλη τιμή για την πόλη της Πρέβεζας και το Νομό μας και ιδιαίτερα για την Ακαδημία μας η σημερινή σας παρουσία. Και είναι ακόμη πιο ιδιαίτερη τιμή, όταν αναλογιστούμε ότι Υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας έχει να επισκεφθεί το Νομό μας εδώ και 28 ολόκληρα χρόνια. Ήταν τότε που ο Υπουργός Αριστοτέλης Παυλίδης, πάλι με Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, κράτησε στην πόλη μας και αναβάθμισε τη σχολή μας, όταν αντίστοιχες σχολές σε άλλες πόλεις έκλειναν”.

Προφανώς κάτι του... διέφυγε του κυβερνητικού βουλευτή.

Στις 24 Οκτωβρίου 2017 ο τότε Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Παναγιώτης Κουρουμπλής επισκέφθηκε την Πρέβεζα και τις εγκαταστάσεις της ΑΕΝ (δείτε ΕΔΩ το σχετικό ρεπορτάζ).

Στις 6 Ιουλίου 2018 και πάλι ο κ. Κουρουμπλής επισκέφθηκε την Πάργα (δείτε ΕΔΩ).

Στις 4 Απριλίου 2019 ο τότε Υπουργός Ναυτιλίας Φώτης Κουβέλης επισκέφθηκε και πάλι την ΑΕΝ και τις εγκαταστάσεις της (δείτε ΕΔΩ).

Δεν έχουν περάσει δα και τόσα χρόνια από τις τρεις επισκέψεις... Εκτός κι αν δεν... μετράει τις επισκέψεις των Υπουργών της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ...

“Αδιάβαστος” ή παραγωγός... fake news ο Στέργιος Γιαννάκης;