Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κυριακή, 12 Ιανουαρίου 2020 23:44

Στην Πρέβεζα βρέθηκε την Κυριακή η Υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ του atpreveza.gr, τα τελευταία 24ωρα η Υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Λίνα Μενδώνη, βρίσκεται στην Ήπειρο, όπου πραγματοποιεί επισκέψεις στα Αρχαία Θέατρα της Ηπείρου, που αποτελούν τη βάση του προγράμματος των Πολιτιστικών Διαδρομών, στο οποίο "επενδύει" η Περιφέρεια Ηπείρου.

Σύμφωνα με πληροφορίες η κα Μενδώνη επισκέφθηκε το πρωί της Κυριακής τους αρχαιολογικούς χώρους της Νικόπολης και της Κασσώπης και ενημερώθηκε για τα έργα που εκτελούνται, ενώ το ίδιο έπραξε και για μνημεία και αρχαιολογικούς χώρους σε όλη την Ήπειρο. Το πρωί της Δευτέρας είναι προγραμματισμένη ευρεία σύσκεψη φορέων στα Ιωάννινα, με παρούσα και τη διαχειριστική αρχή των προγραμμάτων ΕΣΠΑ, ενώ στην ατζέντα θα είναι και η πορεία της υλοποίησης του προγράμματος “Πολιτιστικές Διαδρομές στα Αρχαία Θέατρα της Ηπείρου”.

Εντύπωση πάντως προκάλεσε το γεγονός ότι η Υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού επέλεξε να μη δώσει καμία δημοσιότητα στην παρουσία της στην Ήπειρο, ενώ δεν επιδίωξε ούτε καν να συναντηθεί με τους κατά τόπους Δημάρχους.

Η κα Μενδώνη είναι μεν εξωκοινοβουλευτική Υπουργός, ωστόσο κατέχει μία θέση εξόχως πολιτική και ενδεχομένως ορισμένα ζητήματα πολιτικής επικοινωνίας να προκαλούν και “τριβές”.