Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 22 Ιανουαρίου 2020 11:04

Επιβεβαίωση του atpreveza.gr - Συγγενικό του πρόσωπο διόρισε σε θέση ειδικού συμβούλου ο Δήμαρχος Πρέβεζας

Το ρεπορτάζ του atpreveza.gr, αναφορικά με τους ειδικούς συμβούλους-συνεργάτες (δείτε ΕΔΩ και ΕΔΩ), του Δημάρχου Πρέβεζας Νίκου Γεωργάκου, επιβεβαιώνεται σε ακόμη μία περίπτωση. Ανέβηκε στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ, η πρόσληψη της Παναγιώτας (Γιώτας) Γεωργάκου, ως ειδική σύμβουλος (κάτοχος διπλώματος Φυσικής Αγωγής της Εθνικής Ακαδημίας Αθλητισμού Σόφιας – Βουλγαρία), με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου.

Η νέα ειδική σύμβουλος παρέχει συμβουλές και διατυπώνει εξειδικευμένες γνώμες, γραπτά ή προφορικά, σε θέματα επικοινωνιακής πολιτικής για την προώθηση της αποστολής και των στόχων του Δήμου, σε θέματα που σχετίζονται με τον εθελοντισμό, προαγωγής του αθλητισμού στη νέα γενιά και γενικότερα του μαζικού αθλητισμού. Επίσης θα παρέχει συμβουλές και διατυπώνει εξειδικευμένες γνώμες, γραπτά ή προφορικά για προγράμματα ενημέρωσης των πολιτών για τις επιδιώξεις, στόχους και υπηρεσίες του Δήμου με γενικότερο στόχο τη δραστηριοποίηση των πολιτών για την προώθηση των τοπικών συμφερόντων καθώς και σε θέματα τουρισμού και πολιτισμού. Το συμβουλευτικό έργο απευθύνεται προς τον Δήμαρχο.

Η κα Γεωργάκου είναι συγγενικό πρόσωπο του Δημάρχου Νίκου Γεωργάκου (ξαδέρφια), ωστόσο αξίζει να σημειωθεί για ακόμη μια φορά πως παρά το γεγονός ότι υπάρχει προκήρυξη, αυτή ήταν απόλυτα φωτογραφική, καθώς η νομοθεσία λέει πως: “Η πλήρωση των θέσεων ενεργείται - ύστερα από δημόσια γνωστοποίηση δια του Τύπου - με Απόφαση του Δημάρχου, ο οποίος και προσλαμβάνει «τα πρόσωπα που είναι, κατά την κρίση του, κατάλληλα»...”.

Παρ' όλα αυτά ο κ. Γεωργάκος ανήκει σε έναν κομματικό χώρο, που... κόπτεται για την αριστεία. Ή μήπως δεν είναι έτσι...