Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Σάββατο, 01 Φεβρουαρίου 2020 15:52

Τη ΝΟΔΕ ΝΔ Πρέβεζας επισκέφτηκε ο Υπουργός Εσωτερικών Π. Θεοδωρικάκος

“Η ενότητα και ο πατριωτισμός μας δεν επιτρέπουν σε κανέναν να επιβουλεύεται και να αμφισβητεί τα κυριαρχικά δικαιώματα της πατρίδας μας” τόνισε μεταξύ άλλων ο Υπουργός Εσωτερικών Παναγιώτης Θεοδωρικάκος, σε δηλώσεις που έκανε κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στα γραφεία της ΝΟΔΕ ΝΔ Πρέβεζας.

IMG 1543

Τον Υπουργό υποδέχθηκε ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Νίκος Τζίμας, ο βουλευτής Στέργιος Γιαννάκης, μέλη και φίλοι της ΝΟΔΕ και λίγο μετά στις δηλώσεις του ο κ. Θεοδωρικάκος τόνισε:

IMG 1573

«Η Πρέβεζα είναι ο πρώτος σταθμός μιας διήμερης περιοδείας που κάνω στην Ήπειρο όπου θα συναντηθώ με το δήμαρχο και την περιφερειακή ένωση των δήμων όλης της Ηπείρου προκειμένου να συζητήσουμε τα προβλήματα της περιοχής και τα προβλήματα της αυτοδιοίκησης και να δώσουμε όσο γίνεται πιο συγκεκριμένες και πρακτικές λύσεις. Πριν από 6,5 περίπου μήνες ο ελληνικός λαός έδωσε μια ισχυρή εντολή στον Κυριάκο Μητσοτάκη, μια εντολή να προχωρήσει τη χώρα μπροστά κάνοντας πράξη την οικονομική ανάπτυξη για όλους, κάνοντας πράξη την οικονομική ανάπτυξη σε όλες τις περιοχές της πατρίδας και δίνοντάς του εντολή να ανασυγκροτήσει το κράτος προκειμένου όλοι οι πολίτες να νιώθουμε ασφάλεια και εγγυημένα βασικά δικαιώματα στη ζωή όπως αξίζει σε όλους τους Έλληνες. Ο Πρωθυπουργός πορεύεται σε αυτό το δρόμο και αν κάτι είναι χαρακτηριστικό σε όλη αυτή την πορεία, είναι ότι αυτή η Κυβέρνηση πετυχαίνει γρηγορότερα μια σειρά αποτελέσματα από αυτά που είχε εξαγγείλει προεκλογικά. Ιδίως τη μείωση της φορολογίας που ήταν ο πόθος όλων των Ελλήνων, γιατί τα τελευταία 4 χρόνια ήταν χρόνια πολύ δύσκολα με πολύ βαθιά φορολογία. Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας ακόμη προκειμένου να κάνουμε πράξη αυτό που θέλουμε, να προσελκύσουμε επενδύσεις, να δημιουργήσουμε νέες θέσεις απασχόλησης για όλους τους ανθρώπους και κυρίως για τους νέους ανθρώπους. Πάνω απ’ όλα αυτό που έχει αποδείξει ο Πρωθυπουργός και αυτή η Κυβέρνηση είναι ότι ξέρουν να ενώνουν τους Έλληνες. Η ΝΔ είναι μια μεγάλη λαϊκή, πατριωτική και υπεύθυνη παράταξη, η οποία θέλει να ενώνει όλο τον ελληνικό λαό. Το μήνυμα αυτό έχει μεγάλη αξία στις μέρες μας που πολλές απειλές πλανώνται πάνω και γύρω από τη χώρα. Ας μην έχει κανείς καμία αμφιβολία, η Ελλάδα έχει ανάγκη από σταθερό χέρι στο τιμόνι της και το έχει. Είναι τα χέρια του πρωθυπουργού μας. Η ενότητα και ο πατριωτισμός μας δεν επιτρέπουν σε κανέναν να επιβουλεύεται και να αμφισβητεί τα κυριαρχικά δικαιώματα της πατρίδας και θα έλεγα ότι γενικότερα σε μια εποχή που εμπεριέχει πολλές απειλές, η χώρα χρειάζεται ισχυρή και σταθερή κυβέρνηση και ευτυχώς την έχει”.

Πολυμέσα

Έκθεση εικόνων