Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 24 Φεβρουαρίου 2020 12:31

Κώστας Μπάρκας : «Τα επτά βίντεο που αποκαλύπτουν τα ψέματα της Νέας Δημοκρατίας»

Την παρακάτω ανακοίνωση εξέδωσε ο βουλευτής Πρέβεζας του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Μπάρκας:

"Με επτά βίντεο που «αποκαλύπτουν τα ψέματα της ΝΔ», άνοιξε η εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία στο γήπεδο του Ταε Κβο Ντο, το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου, με κεντρικό ομιλητή τον Αλέξη Τσίπρα. 
Πρόκειται για επτά ξεχωριστές θεματικές, με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να υπογραμμίζει πως πρόκειται μόνο για ένα δείγμα του «κυνισμού και της απάτης της ΝΔ». Οι επτά θεματικές είναι:  
1. Πρώτοι με διαφθορά

2. Ήταν κάποτε ένας μισθός

3. Ο Πρωθυπουργός λείπει ταξίδι για δουλειές

4. Κοινωνικό κράτος: Κατεδαφιζόμεθα

5. Νιώθεις ασφαλής τώρα;

6. Για ψυκτικός καλός είσαι

7. Εσύ το πίστεψες;

Όπως είπε και ο Αλέξης Τσίπρας, «Αν κάτι έχει γίνει φανερό είναι ότι τίποτα καλό δεν μπορεί να περιμένει κανείς από αυτή την κυβέρνηση παρά μόνο νέα βήματα πίσω, νέα δεινά και νέα δεσμά για την κοινωνική πλειοψηφία», δίνοντας το σύνθημα για κοινωνική και πολιτική αντεπίθεση. Αναφερόμενος στους επτά μήνες διακυβέρνησης της ΝΔ, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ υπογράμμισε πως «η Ν.Δ. μας ξαναγυρίζει με μεγάλη ταχύτητα πίσω, στις αιτίες που μας οδήγησαν στη χρεοκοπία. Δεν θα αφήσουμε το κοινωνικό κράτος, τη πρώτη κατοικία, τους μισθούς, τις συντάξεις, την Υγεία, την Παιδεία, το Περιβάλλον, στις ορέξεις των «αρίστων», των διαπλεκόμενων, των βαρόνων, των ολιγαρχών, των παρασιτικών κυκλωμάτων που επέστρεψαν».