Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 04 Μαϊος 2020 09:40

Μία “πολιτική απουσία” που δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη...

Οι εορτασμοί της φετινής Πρωτομαγιάς και στην Πρέβεζα είχαν μία ιδιαιτερότητα, ωστόσο δεν θα μπορούσε να περάσει “πολιτικά απαρατήρητη” η απουσία οργανωμένης παρουσίας μελών του ΣΥΡΙΖΑ, κάτι που ενδεχομένως συνέβη για πρώτη φορά σε εορτασμό Πρωτομαγιάς.

Ακόμη και όταν το κόμμα βρισκόταν στην Κυβέρνηση, μέλη και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στην Πρέβεζα έδιναν το “παρών” στις εκδηλώσεις, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν έγινε στον εορτασμό του 2020, έστω από ολιγομελή αντιπροσωπεία.

Αξίζει να σημειωθεί, πως ο εκπαιδευτικός Δημήτρης Ντάγγας, μέλος του ΣΥΡΙΖΑ, εκπροσωπούσε την ΕΛΜΕ Πρέβεζας στους εορτασμούς και όχι το κόμμα του, καθώς σε αυτές τις περιπτώσεις τα κόμματα λαμβάνουν συλλογικές αποφάσεις εκπροσώπησης.

Κομματική χαλαρότητα; Έλλειψη πολιτικών αντανακλαστικών για τον ΣΥΡΙΖΑ στην Πρέβεζα; Σε κάθε περίπτωση το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης φαίνεται πως ψάχνει αργά-αργά και σε τοπικό επίπεδο να ανασυγκροτήσει τη δράση του για την επόμενη ημέρα στο πολιτικό σκηνικό, που μπορεί και να μην αργήσει να έρθει...