Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 23 Ιανουαρίου 2013 01:19

Το Σάββατο η Δημοτική Ολομέλεια του ΠΑΣΟΚ με τον Θάνο Μωραΐτη ως κεντρικό ομιλητή

Το ερχόμενο Σάββατο στις 6:30 το απόγευμα στην αίθουσα της Θεοφανείου, θα πραγματοποιηθεί η δημοτική ολομέλεια του ΠΑΣΟΚ με κεντρικό ομιλητή τον πρώην υφυπουργό Ανάπτυξης και βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας Θάνο Μωραΐτη.

Η συνεδρίαση γίνεται στο πλαίσιο του προσυνεδριακού διαλόγου και καλούνται τα μέλη, οι φίλοι, τη νεολαία και όσοι νιώθουν ΠΑΣΟΚ με την συμμετοχή τους να εμπλουτίσουν τον προσυνεδριακό διάλογο για ένα σύγχρονο σοσιαλδημοκρατικό κόμμα με ευρωπαϊκό προσανατολισμό.

Όπως επισημαίνει ο συντονιστής κ. Φώτης Ζέρβας, σε μια κρίσιμη στιγμή για την χώρα, το ΠΑΣΟΚ διοργανώνει το 9ο συντακτικό του συνέδριο για την ανασύνταξη και την αναγέννηση της παράταξης .

«Το ΠΑΣΟΚ με τα θετικά και τα αρνητικά της πορείας του, δημιούργησε την Ελλάδα της μεταπολίτευσης, της εθνικής ενότητας, της ανάπτυξης, την χώρα που από το 1981 και ύστερα έκανε άλματα προόδου που όλοι οι πολίτες αναγνωρίζουν. Η χώρα δεν ήταν έτσι το ’81,ούτε και η Πρέβεζα για όσους έχουν μνήμη, έγιναν πολλά. Με τους αγώνες του ελληνικού λαού η Ελλάδα άλλαξε. Το ΠΑΣΟΚ με τα αρνητικά του: το πελατειακό κράτος, την διαφθορά, την αλαζονεία, τις προσωπικές πολιτικές στελεχών που ο κάθε πολίτης αποτιμά.

Τώρα είμαστε σε μια κρίσιμη καμπή, πρέπει να θωρακίσουμε τη δημοκρατία, να ενισχύσουμε την κοινωνική συνοχή, να ετοιμάσουμε με αποφασιστικότητα την πρόταση που θα κάνει και πάλι την Ελλάδα ισχυρή, με ορίζοντα και όραμα και με πίστη ότι οι Έλληνες μπορούν να νικήσουν την απαισιοδοξία και το γκρίζο που πνίγουν τις ζωές μας» σημειώνει χαρακτηριστικά ο κ. Ζέρβας.

Την ίδια στιγμή και στα πλαίσια του προσυνεδριακού διαλόγου, η Ν.Ο.Ε.Σ. Λευκάδας καλεί τα μέλη και τους φίλους του ΠΑΣΟΚ σε συγκέντρωση σήμερα στις 7 το απόγευμα στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Λευκάδας (παλιό Δημαρχείο) με ομιλητή τον Βασίλη Ιωάννου μέλους της γραμματείας της Κ.Ο.Ε.Σ.