Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 30 Ιουνίου 2020 11:24

“Μέτωπο” για την δια ζώσης “επαναλειτουργία” του δημοτικού Πρέβεζας διαμορφώνεται από δημοτικές παρατάξεις

Αποφασισμένες να βάλουν “φρένο” στη λογική Γεωργάκου με τα δημοτικά συμβούλια δια περιφοράς είναι οι δημοτικές παρατάξεις του δημοτικού συμβουλίου Πρέβεζας.

Η “Ανάπτυξη Τώρα” με επικεφαλής το Γιώργο Νίτσα, η “Στροφή στο Μέλλον” με επικεφαλής τον Ευκλείδη Φονταρά και ο σύμβουλος της “Ανυπότακτης Κίνησης για τα χωριά και την πόλη της Πρέβεζας" Μιχάλης Γεωργούλης, ήδη έχουν εκφράσει τη διαμαρτυρία τους για το γεγονός ότι δε συνεδριάζει δια ζώσης το δημοτικό συμβούλιο. Αν σε αυτούς προστεθεί η εκπεφρασμένη άποψη της Λαϊκής Συσπείρωσης για “ζωντανές” διαδικασίες, τότε βρισκόμαστε μπροστά σε ένα “μέτωπο” απέναντι στη δημοτική αρχή στο ζήτημα αυτό.

Ερωτηματικό είναι η στάση της παράταξης “Μπαΐλη”, αλλά και της “Δημοτικής Ανατροπής” του Βαγγέλη Ροπόκη, με την οποία συνεργάζεται η δημοτική αρχή...

Την ίδια ώρα με ενημερωτικό έγγραφο προς την οικονομική επιτροπή που συνεδριάζει τις επόμενες ημέρες, ο Πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Πρέβεζας Δημήτρης Καραμανίδης, αναφέρει πως η επόμενη δια ζώσης συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί στις 22/7/2020 στη Θεοφάνειο Αίθουσα Τέχνης.