Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 07 Αυγούστου 2020 15:57

Πολιτική “ντρίμπλα” Νίτσα στο Δήμαρχο στο θέμα για την εταιρεία βιοαερίου στον Ωρωπό

Το δημοτικό συμβούλιο Πρέβεζας πέρα από χώρος επίλυσης για ουσιαστικά ζητήματα καθημερινότητας των δημοτών είναι και χώρος άσκησης πολιτικής και στο “παιχνίδι” έχει και διάφορες πολιτικές “ντρίμπλες”.

Κατά τη συζήτηση του θέματος: “Εξέταση αίτησης της εταιρείας ΒΙΟΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΗΠΕΙΡΟΥ Ο.Ε. για έγκριση εισόδου-εξόδου σε αγροτική οδό στην θέση «Καλαμάκι» ΤΚ Ωρωπού Δ.Ε Λούρου Δήμου Πρέβεζας, σύμφωνα με την αριθμ. 17/2020 απόφαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής” (δείτε ΕΔΩ), ο επικεφαλής της παράταξης “Ανάπτυξη Τώρα” Γιώργος Νίτσας θέλησε να καταδείξει το γεγονός ότι οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης ήταν εκείνες που ουσιαστικά “έσυραν” τις εξελίξεις και ανάγκασαν τη δημοτική αρχή να τους ακολουθήσει σε αυτό που πρότειναν.

Ειδικότερα ο κ. Νίτσας σχολίασε:

“Να ευχαριστήσουμε τον Αντιδήμαρχο που υιοθέτησε την πρότασή μας. Την πρόταση του κου Ροπόκη, του κου Μπαΐλη και τη δική μας. Είπαμε στην προηγούμενη συνεδρίαση να μπει σε μία τέτοια βάση το θέμα και έτσι έγινε. Το ίδιο γίνεται και άλλες φορές. Φέρατε την πρόταση στο προηγούμενο δημοτικό συμβούλιο. Θα μπορούσαμε να το είχαμε ψηφίσει και να μη γίνει μία τέτοια συζήτηση. Ο κ. Αντιδήμαρχος είχε φέρει την απόφαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής. Σας συγχαίρουμε που ακούσατε τις προτάσεις των άλλων παρατάξεων. Δώσαμε μία λύση και προχωράμε. Αν εσείς το είχατε σκεφτεί αυτό θα το είχατε φέρει στο προηγούμενο δημοτικό συμβούλιο.

Είχατε φέρει την εισήγηση να περάσει η είσοδος-έξοδος. Είναι η πρόταση τριών παρατάξεων για να ρυθμιστούν καλύτερα τα ζητήματα της περιοχής”.

Ο κ. Γεωργάκος από την πλευρά του σχολίασε: “Έτσι γίνεται συνήθως στα δημοτικά συμβούλια...”.