Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 22 Σεπτεμβρίου 2020 15:04

Πολιτική κοροϊδία ολκής από Υπουργείο Υγείας, 6η ΥΠΕ και διοίκηση – Στην... απ' έξω στις προσλήψεις το Νοσοκομείο Πρέβεζας (pics)

Διαστάσεις πρωτοφανούς πολιτικής κοροϊδίας προς την τοπική κοινωνία του Νομού Πρέβεζας από Κυβέρνηση, Υπουργείο Υγείας, 6η ΥΠΕ και με τη διοίκηση του Νοσοκομείου να έχει μεγάλες ευθύνες για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί, παίρνει η αντιμετώπιση που έχει το ΓΝ Πρέβεζας.

Στις 21 Σεπτεμβρίου το Υπουργείο Υγείας ενέκρινε την προκήρυξη θέσεων ειδικευμένων ιατρών του κλάδου Ε.Σ.Υ. και για το Νοσοκομείο Πρέβεζας προβλέπονται... 0 θέσεις!

Σύμφωνα δηλαδή με το Υπουργείο και τους λοιπούς αρμοδίους το ΓΝ Πρέβεζας δεν χρειάζεται γιατρούς και μάλιστα σε τόσο κρίσιμη χρονικά περίοδο...

Ως “σταγόνα στον ωκεανό” μοιάζει η ενίσχυση του Νοσοκομείου με μία επικουρική παιδίατρο για τα επόμενα 3 χρόνια, ως λύση της τελευταίας στιγμής, πρόσληψη που ολοκληρώνεται τις επόμενες ημέρες, εφόσον δε συμβεί κάποιο απρόοπτο.

Τα ερωτήματα είναι πολλά...

Το Υπουργείο Υγείας γιατί αδιαφορεί παντελώς για το Νοσοκομείο της Πρέβεζας, που ο ρόλος του είναι κομβικός για την Ήπειρο και τη Δυτική Ελλάδα;

Η 6η ΥΠΕ γιατί δεν προσπαθεί να δώσει τις λύσεις όταν γνωρίζει καλά ποια είναι η κατάσταση ειδικά στην παθολογική κλινική του Νοσοκομείου;

Ο κυβερνητικός βουλευτής που διατυμπανίζει την καλή του σχέση με τον ΥΠΕάρχη και το Υπουργείο έχει “πατήσει πόδι” για προσλήψεις; Και αν “ναι” γιατί δε συνοδεύει π.χ. το Δήμαρχο Πρέβεζας που επισκέφθηκε το Υπουργείο τις τελευταίες ώρες και ζήτησε προσλήψεις από τον Υφυπουργό Βασίλη Κοντοζαμάνη, διαμαρτυρόμενος για το γεγονός ότι η Πρέβεζα δεν συμπεριλήφθηκε στις προσλήψεις.

Συγγενικό πρόσωπο πρώην βουλευτή της ΝΔ στην Πρέβεζα που εργάζεται σε θέση ευθύνης στο Υπουργείο Υγείας γνωρίζει την κατάσταση που επικρατεί και τα προβλήματα; Βοηθάει για αποτελέσματα;

Ο διοικητής του Νοσοκομείου κ. Σκανδάλης, πρώην Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ν. Άρτας θεωρεί ότι πρέπει να διεκδικήσει με πυγμή, πολιτικές συγκρούσεις και “μάχες” θέσεις γιατρών για το Νοσοκομείο Πρέβεζας ή έρχεται κόντρα κάτι τέτοιο στο “κομματικό καθήκον”.

Το Νοσοκομείο Πρέβεζας θέλει αποτελέσματα!

Η κοροϊδία πρέπει να τελειώσει!

 

 

Π.Τ.