Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 29 Σεπτεμβρίου 2020 15:37

Πρόεδρος ΝΟΔΕ ΝΔ Ν. Πρέβεζας για τον 1ο χρόνο της δημοτικής αρχής: “Άδειο κουστούμι...”

Σκληρή γλώσσα” χρησιμοποίησε για ακόμη μια φορά κατά της δημοτικής αρχής του Δήμου Πρέβεζας, ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ ΝΔ Ν. Πρέβεζας, Νίκος Τζίμας, σε ανάρτησή του στα social media.

Άδειο κουστούμι” χαρακτηρίζει απολογιστικά την παρουσία του Νίκου Γεωργάκου στο “τιμόνι του Δήμου” τον πρώτο χρόνο της θητείας του ως Δήμαρχος, ενώ προχωρά και σε πολιτικό σχολιασμό αναφέροντας ότι η ΝΟΔΕ δαπάνησε μεγάλο πολιτικό κεφάλαιο, τοποθετώντας μέλη της στο συνδυασμό του κου Γεωργάκου, ώστε να καταφέρει να καταρτίσει ψηφοδέλτιο και να κερδίσει τις εκλογές στο Δήμο Πρέβεζας.

Παράλληλα αναφέρει: “Όταν αναφέρεται στην ΝΟΔΕ ο Δήμαρχος, να την αντιμετωπίζει με πλήρη σεμνότητα και σεβασμό… γιατί αυτή η ΝΟΔΕ, τον έβγαλε Δήμαρχο από το πουθενά…”.

Επιπλέον ο κ. Τζίμας καταλογίζει στον κ. Γεωργάκο ότι υποκύπτει σε αθηναϊκοκεντρικά συμφέροντα και στις συμβουλές ενός επικοινωνιολόγου που είναι πολιτικά τυχοδιώκτης (λόγω της παρουσίας του σε Νέα Δεξιά και ΛΑΟΣ).

Γενικότερα ο Πρόεδρος της κομματικής οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας στο Νομό Πρέβεζας έχει διαμηνύσει προς πάσα κατεύθυνση ότι δεν πρόκειται να σιωπήσει σε συμπεριφορές και πολιτικές που ο ίδιος θεωρεί ότι πλήττουν τα συμφέροντα των δημοτών και της πόλης και κατ΄ επέκταση “τραυματίζουν” τη νέα πολιτική κατεύθυνση και ηθική που επιθυμεί να “περάσει” η Νέα Δημοκρατία στην αυτοδιοίκηση.