Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 07 Οκτωβρίου 2020 12:44

Στο “εδώλιο” του κατηγορουμένου 5 συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ στην Πρέβεζα για τη δράση τους ενάντια στους πλειστηριασμούς – Αναβλήθηκε η δίκη τους για τον Μάρτιο

Για ακόμη μια φορά συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ στην Πρέβεζα διώκονται δικαστικά για τη δράση τους στο κίνημα κατά των πλειστηριασμών.

IMG 6543

Σήμερα ήταν προγραμματισμένη στο δικαστικό μέγαρο Πρέβεζας η δίκη 5 συνδικαλιστών, μελών Δ.Σ. σωματείων εργαζομένων που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ (Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο), ανάμεσά τους και ο γραμματέας της ΤΕ Πρέβεζας του ΚΚΕ Κώστας Κωτσαντής. Η δίκη αναβλήθηκε για την 1η Μαρτίου του 2021, λόγω στάσης εργασίας της ΑΔΕΔΥ.

Οι 5 συνδικαλιστές αντιμετωπίζουν κατηγορίες για πρόκληση για την εκτέλεση πλημμελήματος κατά συναυτουργία και παράβαση του άρθρου 184 του Ποινικού Κώδικα κατά συναυτουργία (διέγερση πολιτών σε πλημμέλημα).

IMG 6546

Το μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων στους ΟΤΑ Ν. Πρέβεζας Πέτρος Λελοβίτης, που είναι ένας από τους κατηγορούμενους, προχώρησε στην παρακάτω δήλωση στην κάμερα του atpreveza.gr:

Πολυμέσα