Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 22 Φεβρουαρίου 2013 15:55

Σήμερα στις 7μ.μ. στη «Θεοφάνειο» με ομιλήτρια τη Φώφη Γεννηματά η κεντρική προσυνεδριακή εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ

Ολοκληρώνεται σήμερα στην Πρέβεζα ο προσυνεδριακός διάλογος του ΠΑΣΟΚ με ομιλήτρια την εκπρόσωπο τύπου του Κινήματος κα. Φώφη Γεννηματά,  για να ακολουθήσει την Κυριακή  η διαδικασία εκλογής των αντιπροσώπων από το Νομό Πρέβεζας, οι οποίοι και θα παραβρεθούν στο Συνέδριο που θα ξεκινήσει στις 28 Φεβρουαρίου.

Οι κάλπες που θα «στηθούν» στην έδρα κάθε Καλλικρατικού Δήμου θα ανοίξουν στις 8 το πρωί και θα κλείσουν στις 7 το απόγευμα. Συγκεκριμένα, στον Δήμο Πρέβεζας οι εκλογές θα γίνουν στο Επιμελητήριο, στο Δήμο Πάργας στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου και στον Δήμο Ζηρού στο Πνευματικό Κέντρο της Φιλιππιάδας.

Στην εκλογική διαδικασία μπορούν να συμμετέχουν τα μέλη του ΠΑΣΟΚ που είναι εγγεγραμμένα στα μητρώα αλλά και όσοι επιθυμούν να εγγραφούν εκείνη την στιγμή, παρουσιάζοντας την αστυνομική τους ταυτότητα ή άλλο δημόσιο έγγραφο ως απόδειξη της ταυτοπροσωπίας τους. Kάθε μέλος για να συμμετέχει στην ψηφοφορία θα πρέπει να καταβάλλει το ποσό των 2 ευρώ το οποίο και θα αναγράφεται στην στήλη της κατάστασης ψηφισάντων.