Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 25 Φεβρουαρίου 2013 02:38

Στην τελική ευθεία για το συνέδριο το ΠΑΣΟΚ-Ποιοι θα πάνε από την Π.Ε. Πρέβεζας

Με ανέλπιστα ικανοποιητική συμμετοχή πραγματοποιήθηκαν χθες οι διαδικασίες εκλογής των συνέδρων για το κρίσιμο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ στις 3 Μαρτίου.

Οι κάλπες που είχαν στηθεί στους τρεις δήμους της Π.Ε. Πρέβεζας άνοιξαν στις 8 το πρωί και στις 7 το απόγευμα που έκλεισαν, είχαν ψηφίσει συνολικά 782 φίλοι και μέλη του ΠΑΣΟΚ. 420 ψήφισαν στο δήμο Πρέβεζας, 215 στο δήμο Πάργας και 147 στο δήμο Ζηρού.

pasok kalph

Έτσι οι σύνεδροι που εκλέγονται και θα συμμετάσχουν στο συνέδριο είναι:

Δήμος Ζηρού

Κατραχούρας Μιχαήλ

Σοφία Δήμου

Σταύρος Κώστας

Αντώνης Νταλαγιάννης

Δήμος Πάργας

Γιάννης Δούκας

Λάμπρος Νούσης

Κατερίνα Ντάση

Κασκάνης Βασίλης

Σπύρος Σούρδης

Δήμος Πρέβεζας

Στέλλα Βαρτελάτου

Βαγγέλης Ζήσης

Φώτης Καρασαββίδης

Σπύρος Κόκκαλης

Ανδρέας Κωλέτσης

Βασίλης Λογοθέτης

Μαρίνα Ντούσκα

Γιάννης Παπαδόπουλος

Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης

Άγγελος Πουλίσης

Δημήτρης Τριάντης

«Η συμμετοχή ήταν ανέλπιστα μεγάλη και θέλω να ευχαριστήσω όσους προσήλθαν στις κάλπες. Οι πολίτες πλέον ενδιαφέρονται να δουν τι θα γίνει στο ΠΑΣΟΚ της επόμενης ημέρας» τόνισε στο www.atpreveza.gr ο συντονιστής του ΠΑΣΟΚ στην Πρέβεζας κ. Φώτης Ζέρβας.

Σύμφωνα με στοιχεία που απέστειλαν στην Ιπποκράτους οι υπεύθυνοι της Κεντρικής Οργανωτικής Επιτροπής Συνεδρίου (ΚΟΕΣ) και των Νομαρχιακών Οργανωτικών Επιτροπών Συνεδρίου (ΝΟΕΣ) της παράταξης, από όλη την επικράτεια, στις κάλπες που στήθηκαν προσήλθαν συνολικά περίπου 112 χιλιάδες ψηφοφόροι, ενώ τα επίσημα στοιχεία θα ανακοινωθούν σήμερα Δευτέρα από την Επιτροπή Καταστατικού και Πιστοποίησης (ΕΚΑΠ) του ΠΑΣΟΚ.