Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 16 Φεβρουαρίου 2021 08:59

“Κλείδωσε” το πρόσωπο του νέου γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία στην Πρέβεζα – Αναλυτικό ρεπορτάζ

Σύμφωνα με πληροφορίες του www.atpreveza.gr, μετά την εκλογή του 21μελούς οργάνου της Νέας Νομαρχιακής Επιτροπής Πρέβεζας (δείτε ΕΔΩ) στον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, έχει “κλειδώσει” για το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης σε τοπικό επίπεδο και η θέση του νέου γραμματέα, που θα αντικαταστήσει το Δημήτρη Παπαδήμο.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ νέος γραμματέας εξελέγη μέσα από το 21μελές όργανο ο Βησσαρίων Μίχας, ιατρός στο Νοσοκομείο Πρέβεζας και πρώην διοικητής του ΓΝ Λευκάδας. Ρόλο αναπληρωτή γραμματέα θα αναλάβει εκτός απροόπτου ο Παναγιώτης Νικολόπουλος, πρώην διοικητής της 6ης ΥΠΕ στην Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.

Οι επίσημες ανακοινώσεις αναμένονται τις επόμενες ημέρες.

Ο ρόλος του γραμματέα μίας νομαρχιακής επιτροπής στη νέα δομή που θα λάβει οργανωτικά και μετά το Συνέδριό του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, θα είναι σχετικά αναβαθμισμένος, καθώς θα αποτελεί το “πρόσωπο” του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης στις κατά τόπους περιοχές.