Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 22 Φεβρουαρίου 2021 12:30

“Ράγισε οριστικά το γυαλί” ανάμεσα σε Δήμαρχο Πρέβεζας και Πρόεδρο ΝΟΔΕ – Προσωπικές στρατηγικές καταγγέλλει ο Νίκος Τζίμας

Διαστάσεις πολιτικής κρίσης λαμβάνει στο χώρο της κεντροδεξιάς στην Πρέβεζα, η δημόσια κριτική που ασκεί μέσω του προσωπικού του προφίλ στο facebook, ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ν. Πρέβεζας Νίκος Τζίμας στη δημοτική αρχή Πρέβεζας και ειδικότερα στο Δήμαρχο Πρέβεζας Νίκο Γεωργάκο και τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών Γιάννη Δαρδαμάνη, καταλογίζοντας κακές επιδόσεις στο Δήμο Πρέβεζας.

Ούτε λίγο ούτε πολύ, ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ν. Πρέβεζας ξεκαθαρίζει πως ο ίδιος “κόβει” γέφυρα στήριξης προς την παράταξη του κ. Γεωργάκου, την ίδια ώρα που κάνει λόγο για “δραπέτευση” του Δημάρχου (ενδεχομένως με στόχο το “γαλάζιο ψηφοδέλτιο” στις επόμενες εκλογές) και “δαχτυλίδι διαδοχής” στην αυτοδιοίκηση στον Αντιδήμαρχο Οικονομικών Γιάννη Δαρδαμάνη.

Από τη δημοτική αρχή θεωρούν πως δεν χρειάζεται να μπαίνουν σε διαδικασία διάψευσης σεναρίων, ωστόσο έχει πολιτική αξία το γεγονός ότι μεταξύ των δύο πλευρών το “γυαλί ράγισε οριστικά”.