Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 04 Μαρτίου 2013 11:41

Δύο γυναίκες από την Πρέβεζα στην νέα Κεντρική Πολιτική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ

Άνανεωμένη τόσο ηλικιακά, όσο και στελεχιακά είναι πλέον η Κεντρική Πολιτική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ, της οποίας εκλεγμένα μέλη είναι και δύο νέες γυναίκες από την Πρέβεζα, η Αγνή Σμπόνια και η Στέλλα Βαρτελάτου, μετά και την καταμέτρηση των 3.525 ψηφοδελτίων από τα 3.570.

Η υποψήφια βουλευτής Πρέβεζας με το ΠΑΣΟΚ στις τελευταίες εκλογές και δασκάλα στο επάγγελμα ήταν μάλιστα 83η σε ψήφους, συγκεντρώνοντας 319, ενώ σημαντικό αριθμό ψήφων έλαβε και η Δημοτική Σύμβουλος Πρέβεζας και πολιτικός μηχανικός στο επάγγελμα (266).

Στην Κ.Π.Ε. δεν εξελέγη ο Φώτης Ζέρβας, παρά το γεγονός ότι έλαβε κι αυτός πάνω από 100 ψήφους.

Αξίζει να σημειωθεί πως μέλος της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής είναι και ο Βασίλης Ιωάννου, ο οποίος τοποθετήθηκε αριστίνδην, καθώς εκλέχθηκε βουλευτής Πρέβεζας τον Μάιο, αλλά δεν απενεξελέγη στις εκλογές του Ιουνίου.

vasilis ioannou

Εντυπωσιακή πάντως ήταν η πρωτιά του Νίκου Ανδρουλάκη, που προέρχεται από τη Νεολαία ΠΑΣΟΚ και η δυναμική που έδειξαν τα στελέχη της γενιάς των 35άρηδων. Όσον αφορά τις εσωτερικές τάσεις, το μπλοκ των Βενιζελικών, αλλά και η Αριστερή Πρωτοβουλία φάνηκαν να διατηρούν δυνάμεις, ενώ τα προσκείμενα στελέχη στον Μιχάλη Καχριμάκη, δεν φαίνεται να δημιουργούν ρεύμα ισχύος στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ, τουλάχιστον με τα δεδομένα της ψηφοφορίας.