Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 07 Μαρτίου 2013 16:10

Στέλλα Βαρτελλάτου «Το ανανεωμένο ΠΑΣΟΚ μπορεί να χαράξει την αφετηρία για την έξοδο της κρίσης»

Τη δέσμευση ότι θα εργαστεί με όλες της τις δυνάμεις προκειμένου να δείξει ότι το ανανεωμένο ΠΑΣΟΚ των 35άρηδων, είναι πράγματι ικανό μέσα από τη νέα χαρακτηριστικά που διαμορφώνει, να χαράξει την αφετηρία για την έξοδο της κρίσης και το δικό του νέο και ανανεωμένο ρόλο, επισημαίνει με δήλωσή της η δημοτική σύμβουλος Πρέβεζας και πολιτικός μηχανικός στο επάγγελμα κα Στέλλα Βαρτελλάτου.

Η κα Βαρτελλάτου η οποία εξελέγη στην Κεντρική Πολιτική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ με 266 ψήφους στην ευχαριστήρια επιστολή της αναφέρει:

“Φίλες και φίλοι,

Θα ήθελα καταρχήν να σας ευχαριστήσω από καρδιάς για την επιλογή σας να εκπροσωπήσω την πόλης της Πρέβεζας και το Νομό μας στο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ που διεξήχθη στις 1 εως 3 Μαρτίου 2012.

Η εμπιστοσύνη που δείξατε στην υποψηφιότητα μου για σύνεδρος επιλέγοντας με πρώτη σε σταυρούς στον Νομό μας, μου έδωσε την ώθηση και το κίνητρο να διεκδικήσω μια θέση στην Κεντρική Πολιτική Επιτροπή του Κινήματος.

Σε αυτό το σημείο θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω και τους σύνεδρους από όλη την Ελλάδα που με αξιολόγησαν θετικά και με επέλεξαν με τη ψήφο τους στη ΚΠΕ.

Ο αγώνας μου υπήρξε πολιτικός, αδιάλειπτος, στηριζόμενος σε υγιείς δυνάμεις όπως αρμόζει στους εκπροσώπους της γενιάς μου, χωρίς υποστηρικτές του παλαιοκομματικού μηχανισμού και ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΙ να συνεχίσω με αυτό τον τρόπο, τον καθαρό και έντιμο.

Δεσμεύομαι, λοιπόν, να σταθώ αντάξια των προσδοκιών σας και για την πολική ανανέωση ώστε το Κίνημα να επανέρθει στη φυσική του θέση, στην αρχική του θέση, στην κοινωνική του βάση Δεσμεύομαι να διοχετεύσω όλο το δυναμικό μου για να δείξουμε ότι το ανανεωμένο ΠΑΣΟΚ των 35άρηδων, το Κίνημα της νέας και ώριμης γενιάς είναι πράγματι ικανό μέσα από τη νέα χαρακτηριστικά που διαμορφώνει, να χαράξει την αφετηρία για την έξοδο της κρίσης και το δικό του νέο και ανανεωμένο ρόλο.

Με εκτίμηση

Στέλλα Βαρτελάτου