Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 18 Ιουνίου 2021 13:11

Ένα μεγάλο unfair του Δημάρχου Πρέβεζας προς τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΠ...

Αναφέραμε σε χθεσινό μας ρεπορτάζ (δείτε ΕΔΩ) την ιδιαίτερα ευχάριστη εξέλιξη για τη Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης Πρέβεζας, αναφορικά με την ένταξη του έργου με τίτλο «Αναβάθμιση Δικτύου Ύδρευσης Πρέβεζας» στο πρόγραμμα “Αντώνης Τρίτσης” με ποσό χρηματοδότησης 7.065.024,00 €. Παρ' όλα αυτά η επικοινωνιακή διαχείριση της θετικής είδησης από την πλευρά του Δημάρχου Πρέβεζας Νίκου Γεωργάκου κατέδειξε ένα μεγάλο unfair προς τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑ Πρέβεζας Φώτης Ζέρβα.

Ο κ. Ζέρβας τόσο στην προσωπική του σελίδα στο facebook, όσο και στις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου Πρέβεζας ευχαριστεί δημόσια και συνεχώς τον κ. Γεωργάκο για τη συνεργασία που έχουν. Ο Δήμαρχος στη δήλωσή του μετά την υπογραφή της απόφασης ένταξης δε βρήκε ούτε μία λέξη να πει για τον Πρόεδρο του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΠ. Το “unfair” δεν είναι μόνο επικοινωνιακό, αλλά και θεσμικό και πολιτικό. Η ΔΕΥΑΠ είναι μεν εταιρεία δημοτική, ωστόσο έχει Δ.Σ. ξεχωριστό.

Τελικά ο Πρόεδρος υπάρχει ή δεν υπάρχει στη ΔΕΥΑΠ, σύμφωνα με τον κ. Γεωργάκο για να τον ακυρώνει με τέτοιο τρόπο; Και ένας Πρόεδρος μάλιστα που ανήκει σε παράταξη του δημοτικού συμβουλίου που συνεργάζεται με την παράταξη του Δημάρχου...

Κάκιστου τύπου επικοινωνιακή τακτική, που όπως πολλάκις έχουμε σημειώσει απευθύνεται σε “ιθαγενείς” και όχι δημότες... Μόνο που οι εποχές αυτές υποτίθεται πως έχουν περάσει για την Πρέβεζα...

Ή μήπως όχι;

Ο Δήμαρχος Πρέβεζας κ. Νίκος Γεωργάκος είπε συγκεκριμένα:

«Ένα σπουδαίο έργο για τον Δήμο μας που σχεδιάσαμε με ύψιστη προτεραιότητα με την τεχνική υπηρεσία της ΔΕΥΑΠ στο πλαίσιο του εμβληματικού προγράμματος Αντώνης Τρίτσης , έφτασε στην αρχή της υλοποίησής του.

Ευχαριστώ πολύ την ηγεσία του Υπουργείου Εσωτερικών και ιδιαίτερα τον αναπληρωτή υπουργό Στέλιο Πέτσα για την καταλυτική του συνεργασία, και όλους όσοι συνέβαλαν στον σχεδιασμό , την υποβολή και την ένταξη του έργου. Είναι μια παρέμβαση που θα αναβαθμίσει το δίκτυο ύδρευσης, θα ελαχιστοποιήσει τις απώλειες και θα συμβάλλει στην ορθολογική διαχείριση του υδάτινου δυναμικού.

Ο Δήμος μας έχει υποβάλλει προτάσεις και για άλλα μεγάλα έργα στο εμβληματικό πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης», επιδιώκοντας να δώσει λύσεις σε χρόνια προβλήματα που αφορούν τις υποδομές, την εκπαίδευση, το περιβάλλον και την καθημερινότητα των δημοτών».

 

Π.Τ.