Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 03 Σεπτεμβρίου 2021 22:09

Ανακοίνωση της Ν.Ε. Κινήματος Αλλαγής Ν. Πρεβεζας για τα 47 χρόνια του ΠΑΣΟΚ

Η Νομαρχιακή Επιτροπή Κινήματος Αλλαγής Ν. Πρεβεζας απέστειλε την παρακάτω ανακοίνωση για τη συμπλήρωση 47 χρόνων από την ίδρυση του ΠΑΣΟΚ:

✅47 χρόνια από την ημέρα που ο Ανδρέας Παπανδρέου στον ημιώροφο του King’s Palace άλλαζε τον ρου της πολιτικής ιστορίας της Ελλάδας!

✅47 χρόνια από την ημέρα που επέφερε στην Ελλάδα  •Εθνική Ανεξαρτησία •Λαϊκή Κυριαρχία •Κοινωνική Απελευθέρωση •Δημοκρατική διαδικασία

✅47 χρόνια από την ημέρα που κατάφερε να επιφέρει την ισότητα και την ισονομία σ’ όλους τους κοινωνικούς τομείς της χώρας!

✅47 χρόνια από την ημέρα που δημιουργήθηκαν όλες οι προϋποθέσεις για δημόσια και δωρεάν υγεία και παιδεία!

✅47 χρόνια από την ημέρα που μπήκε ο πρωτογενής τομέας,οι εργαζόμενοι και οι εργάτες στη κορυφή της εργασιακής πυραμίδας!

✅47 χρόνια από την ημέρα που η χώρα απέκτησε διεθνή αναγνώριση και υπόσταση!

✅47 χρόνια από την ημέρα που για τη χώρα διασφαλίστηκε η εθνική της ασφάλεια και ακεραιότητα! ✅47 χρόνια αγώνων και αλλαγής!

✅47 χρόνια αδιάκοπων συγκρούσεων με τον συντηρητισμό και τον νεοφιλελευθερισμό!

✅47 χρόνια ΠΑ.ΣΟ.Κ με όραμα για την Ελλάδα και τους Έλληνες με φυσικό συνεχιστή το Κίνημα Αλλαγής!

✅Η 3η του Σεπτέμβρη θα είναι για όλους εμάς τους δημοκράτες, για όλους εμάς που “πιστεύουμε στο όραμα, που πιστεύουμε στο όνειρο, το σοσιαλιστικό όνειρο έστω κι αν δε γίνει επί των ημερών μας”, όπως είχε πει και ο αείμνηστος Γιώργος Γεννηματάς, ημερομηνία ορόσημο!