Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 16 Σεπτεμβρίου 2021 11:40

Παρέμβαση του Γιώργου Νίτσα σε εκδήλωση για την Παιδεία για την υπεράσπιση του πανεπιστημιακού τμήματος της Πρέβεζας

Την παρακάτω ανακοίνωση εξέδωσε η δημοτική παράταξη "Ανάπτυξη Τώρα":

"Σύντομη παρέμβαση στην πολιτική εκδήλωση που διοργάνωσε η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Πρέβεζας με θέμα τον διάλογο για τη δημόσια παιδεία, πραγματοποίησε ο επικεφαλής της ανεξάρτητης δημοτικής παράταξης του δημοτικού συμβουλίου Πρέβεζας “Ανάπτυξη Τώρα”, Γιώργος Νίτσας.

Ο κ. Νίτσας έθεσε ξεκάθαρα το ερώτημα στην αναπλ. Τομεάρχη Παιδείας του Σύριζα-Προοδευτική Συμμαχία Μερόπη Τζούφη, αν ο ΣΥΡΙΖΑ δεσμεύεται πως πολιτικά θα σταθεί δίπλα στην πρεβεζάνικη κοινωνία για να μην υποβαθμιστεί περαιτέρω το Τμήμα Χρηματοοικονομικής και Λογιστικής, να μην κλείσει ή να μην μεταφερθεί στα Ιωάννινα.

Η κα Τζούφη ξεκαθάρισε πως εφόσον ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ βρεθεί και πάλι στην Κυβέρνηση θα καταργήσει το νόμο Κεραμέως και θα στηρίξει το πανεπιστημιακό τμήμα της Πρέβεζας, ενώ κάλεσε τους πρυτάνεις να αντιταχθούν σε οποιοδήποτε ενδεχόμενο ή πίεση συγχώνευσης τμημάτων ή σχολών.

Η “Ανάπτυξη Τώρα” βάζει στην προμετωπίδα της αντιπολιτευτικής της δράσης την υπεράσπιση και την ενίσχυση του πανεπιστημιακού τμήματος κόντρα στην παθητική λογική της δημοτικής αρχής και θα συνεχίσει τις παρεμβάσεις της".