Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 27 Μαρτίου 2013 15:48

Συνάντηση Μπαϊλη-Μπούσιου στην Πρέβεζα, για το πρόβλημα με τα κρηπιδώματα στην παραλία

Συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας Αθανάσιο Μπούσιο, πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Πρέβεζας Χρήστος Μπαϊλης, στο περιθώριο του εορτασμού για την επέτειο της 25ης Μαρτίου.

Ο κ.Μπαϊλης συζήτησε με τον κ. Μπούσιο, ο οποίος βρέθηκε στην Πρέβεζα ως εκπρόσωπος της Κυβέρνησης, το θέμα των επικίνδυνων καθιζήσεων που παρουσιάζουν τα κρηπιδώματα του λιμανιού.

Ηδη από τον Δήμο έχει αποσταλεί προς τον κ.Μπούσιο έγγραφο στο οποίο περιγράφεται η υφιστάμενη κατάσταση και ζητείται η παρέμβασή του, στο θέμα της αποκατάστασής τους, ενώ έχει προηγηθεί και συνάντησή τους στο Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας.

Ο Γενικός Γραμματέας είχε την ευκαιρία να διαπιστώσει από κοντά το μέγεθος του προβλήματος και να ενημερωθεί από τον κ.Μπαϊλη για όλα τα νεότερα στοιχεία.

Ο κ. Μπούσιος κατανόησε απόλυτα την ανάγκη των άμεσων παρεμβάσεων που θέτει ο Δήμαρχος Πρέβεζας, σημειώνοντας ότι θα ξεκινήσουν οι διαδικασίες για την έγκριση ανάλογης χρηματοδότησης, με προτεραιότητα την ανάθεση και σύνταξη της μελέτης αντιστήριξης των κρηπιδωμάτων σε συνεργασία με το Λιμενικό Ταμείο.

 

Διαβάστε επίσης:

Συνάντηση του Δημάρχου Πρέβεζας με τον Γ.Γ. του Υπ. Εμπορικής Ναυτιλίας

Κίνδυνος ολικής κατάρρευσης των κρηπιδωμάτων στην παραλία της Πρέβεζας