Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 15 Οκτωβρίου 2021 12:40

“Χείρα βοηθείας” στη δοκιμαζόμενη Κούβα – Συλλογή ειδών και στην Πρέβεζα

Ο "ΕΛΛΗΝΟΚΟΥΒΑΝΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ" "VENCEREMOS", σε συνεργασία με φίλους της Κούβας στην Πρέβεζα, οργανώνουν συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης, που θα αποσταλούν στο νησί της Επανάστασης ως “χείρα βοηθείας”.

Η αμερικανική Κυβέρνηση “έσφιξε” ακόμη περισσότερο τον κλοιό του εμπάργκο γύρω από την Κούβα, κάτι που σε συνδυασμό με την απώλεια συναλλάγματος λόγω του περιορισμού της τουριστικής δραστηριότητας, έχει δημιουργήσει έλλειψη συγκεκριμένων ειδών.

Ειδικότερα ο Σύνδεσμος και οι φίλοι της Κούβας στην Πρέβεζα προχωρούν σε συλλογή ειδών τα οποία λείπουν στους κατοίκους του νησιού όπως:

Είδη υγιεινής, βουρτσάκια, οδοντόκρεμες κτλ., υλικά για την αντιμετώπιση της πανδημίας, μάσκες, γάντια, σύριγγες, απολυμαντικά σπρέι κτλ., φάρμακα αντιβιοτικά, αναλγητικά, παυσίπονα (να μην έχουν λήξει!).

 

Στην Πρέβεζα μπορείτε να επικοινωνείτε με την κα Μαρία Νούση (Τηλ. 6948240417, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.).

 

Στην Καλαμάτα:

Ανδρέας Χαϊκάλης    6939787629
Κώστας  Αποστολόπουλος   6977247972

Ελληνοκουβανικος Συνδεσμος Φιλιας & Αλληλεγγυης Καλαματας, "ΒΕΝΣΕΡΕΜΟΣ"
Asociacion de Amistad y Solidaridad Heleno-Cubana de Kalamata "VENCEREMOS" 

https://kalamatacuba.blogspot.com/