Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 18 Οκτωβρίου 2021 10:26

Απολογιστική γενική συνέλευση πραγματοποίησε η Ανυπότακτη Κίνηση – Κωστόγιαννης: “Ο κ. Γεωργάκος έχει δράσει ως πιστός κομματικός εντολοδόχος της ΝΔ” (pics)

Την γενική της συνέλευση, η οποία πήρε χαρακτήρα απολογισμού δράσης και διαμόρφωσης πολιτικής τακτικής για τους επόμενους μήνες, πραγματοποίησε το απόγευμα του Σαββάτου στη Θεοφάνειο Αίθουσα Τέχνης, η δημοτική κίνηση “Ανυπότακτη Κίνηση για τα χωριά και την πόλη της Πρέβεζας”.

Ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης, ο οποίος την εκπροσωπεί στο δημοτικό συμβούλιο Πρέβεζας, Ταξιάρχης Κωστόγιαννης, πραγματοποίησε έναν αναλυτικό απολογισμό των παρεμβάσεων που έχει κάνει και των θεμάτων που έχει αναδείξει στις συνεδριάσεις, αλλά και σε κινηματικό επίπεδο.

IMG 7740

“Ο κ. Γεωργάκος έχει δράσει στο δημοτικό συμβούλιο ως πιστός κομματικός εντολοδόχος της Νέας Δημοκρατίας. Έχει στηρίξει τις πιο αντιδραστικές επιλογές του κόμματός του. Έχει ταχθεί υπέρ του νόμου Κεραμέως και του φασιστικού μέτρου εισόδου στα πανεπιστήμια, της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής”, είπε μεταξύ άλλων ο κ. Κωστόγιαννης.

Πραγματοποιήθηκε συζήτηση και διάλογος, όπου τονίστηκε ότι η Ανυπότακτη Κίνηση έχει αποκτήσει θετικό πρόσημο στην πρεβεζάνικη κοινωνία με τις παρεμβάσεις και τις “μάχες” που δίνει στο δημοτικό συμβούλιο Πρέβεζας. Η παρουσία της είναι αξιοπρόσεκτη για τον δυναμισμό και τη μαχητικότητα που δίνει, αλλά επίσης για την αναλυτική προσέγγιση και τη συνέπεια που δείχνει στις απόψεις της, πάντα στο πλευρό του πρεβεζάνικου λαού, υπερασπιζόμενη τους πλέουν αδύναμους της τοπικής κοινωνίας.

Όπως αναφέρθηκε και στη συνέλευση η Ανυπότακτη Κίνηση με τη “φωνή” της στο δημοτικό συμβούλιο και έξω από αυτό έχει γίνει “κακό σπυρί” για την οικονομική ελίτ της πόλης και για τα συμφέροντα του ντόπιου κεφαλαίου και των πολιτικών δυνάμεων που τα στηρίζουν, ερχόμενη σε ανοικτή αντιπαράθεση μαζί τους χωρίς κανένα φόβο.

IMG 7738

Επισημάνθηκε το γεγονός ότι η δυναμική της κίνησης πρέπει να διατηρηθεί και να μεγαλώσει, διατηρώντας τον συνελευσιακό της χαρακτήρα και επεκτείνοντας τον χωρικό τομέα δράσης της και στις δημοτικές ενότητες του Λούρου και του Ζαλόγγου.

Παράλληλα ανανεώθηκε ομόφωνα η εμπιστοσύνη στον Ταξιάρχη Κωστόγιαννη, ώστε να εκπροσωπήσει την κίνηση στο δημοτικό συμβούλιο Πρέβεζας για αρκετούς μήνες ακόμη, ορίστηκε 5μελης συντονιστική γραμματεία, ενώ αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί νέα συνέλευση στο τέλος του χρόνου για τον προγραμματισμό δράσης.

 

Έκθεση εικόνων