Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 22 Νοεμβρίου 2021 10:30

Στην “αντεπίθεση” ο ΑΣΔΣΑ – Συνεδριάζει την Τρίτη έχοντας στο “οπλοστάσιό” του γνωμοδότηση εξειδικευμένου νομικού

Δεν έμεινε με “σταυρωμένα” τα χέρια ο Αναγκαστικός Σύνδεσμος Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Περιφέρειας Ηπείρου στην ανάθεση-πρόκληση του Περιφερειάρχη για τη μεταφορά του υπολείμματος (δείτε ΕΔΩ) και περνάει στην “αντεπίθεση”.

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Φορέα και Δήμαρχος Ζηρού Νίκος Καλαντζής συγκαλεί τακτική συνεδρίαση (δια ζώσης και με τηλεδιάσκεψη) του Διοικητικού Συμβουλίου του Α.Σ.Δ.Σ.Α Π. Ηπείρου την Τρίτη στη 1μ.μ. στα Ιωάννινα με τα παρακάτω θέματα:

 

  • Συζήτηση για το σύνολο των θεμάτων που έχουν ανακύψει και σχετίζονται τις πρόσφατες επιστολές της Περιφέρειας Ηπείρου και την σχέση του Φο.Δ.Σ.Α -Α.Σ.Δ.Σ.Α ΔΕ Π.Ηπείρου με την Περιφέρεια και λήψη απόφασης για περαιτέρω ενέργειες λαμβάνοντας υπόψη τις νομικές συμβουλές και γνωμοδότηση του νομικού συνεργάτη του Α.Σ.Δ.Σ.Α ΔΕ Π.Ηπείρου .

  • Έγκριση του Πρακτικού 3 της Επιτροπής Διαγωνισμού για την ανάθεση της Υπηρεσίας «Μεταφορά του υπολείμματος της Εγκατάστασης Επεξεργασίας ΑΣΑ Περιφέρειας Ηπείρου» και κατακύρωση διαγωνισμού .

  • Έγκριση οριστικών μελετών α) Μονάδα Κομποστοποίησης Προδιαλεγμένων και πράσινων αποβλήτων ΠΕ Θεσπρωτίας β) Μονάδα Κομποστοποίησης Προδιαλεγμένων και πράσινων αποβλήτων ΠΕ Πρέβεζας, έγκριση για την υποβολή για ένταξη και χρηματοδότηση στο ΥΜΕΠΕΡΑΑ της πράξης: Μονάδες Κομποστοποίησης Προδιαλεγμένων και πράσινων αποβλήτων ΠΕ Πρέβεζας και ΠΕ Θεσπρωτίας και αποδοχή ιδίας συμμετοχής στην πράξη.

 

Η συνεδρίαση, καθώς και η επόμενη κίνηση του ΑΣΔΣΑ στην “σκακιέρα” της αντιπαράθεσης αποκτά πλέον ιδιαίτερο ενδιαφέρον.