Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 30 Νοεμβρίου 2021 12:34

Ανυποχώρητη στάση του ΑΣΔΣΑ - Προσφυγή στην Αποκεντρωμένη και το ΣτΕ κατά αποφάσεων της Περιφέρειας Ηπείρου

Η Εκτελεστική Επιτροπή του Αναγκαστικού Συνδέσμου Διαχείρισης των Στερεών Αποβλήτων της Περιφέρειας Ηπείρου, συνεδρίασε χθες, Δευτέρα, και αποφάσισε να πράξει τα παρακάτω:

δικιγοροσ

Ο Φορέας διαχείρισης είναι αποφασισμένος, όπως έχουμε αναφέρει και στο ρεπορτάζ μας, να μην κάνει πίσω και να διεκδικήσει ότι θεωρεί πως είναι αρμοδιότητά του.

Την ίδια στιγμή, η Περιφέρεια Ηπείρου με σημερινή της απόφαση ενέκρινε τη μετάθεση του συμβατικού χρόνου παράδοσης του εξοπλισμού του υποέργου της Περιφέρειας Ηπείρου «Προμήθεια εξοπλισμού για τη δημιουργία Σταθμών Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων στην Περιφέρεια Ηπείρου», από την ανάδοχο - βάσει της από 15-06-2018 σύμβασης - ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑ ENACT AE - ΚΑΟΥΣΗΣ Α.Ε., όπως αυτή έχει τροποποιηθεί και ισχύει, σύμφωνα με τη γνωμοδότηση της Επιτροπής Παρακολούθησης και Παραλαβής του έργου, τη σύμφωνη γνώμη του Τμήματος Προμηθειών της Δ/νσης Οικονομικού της Περιφέρειας Ηπείρου και την υπ΄ αριθμ. πρωτ. 3044/29-11-2021 διατύπωση θετικής γνώμης της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης Ε.Π. Περιφέρειας Ηπείρου, για την τροποποίηση της νομικής δέσμευσης, μέσω της 18ης μετάθεσης του χρόνου παράδοσης του εξοπλισμού του υποέργου, για το Σ.Μ.Α. Πρέβεζας, έως την 30/04/2022.