Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 02 Δεκεμβρίου 2021 13:06

Δικαίωσε την “Ανάπτυξη Τώρα” ο πρώην Δήμαρχος Χρήστος Μπαΐλης για τις καταγγελίες σχετικά με την τοποθέτηση χλοοτάπητα στο “Αθανασία Τσουμελέκα”

Για το έργο της τοποθέτησης χλοοτάπητα στο δημοτικό στάδιο “Αθανασία Τσουμελέκα” είχε προκληθεί μεγάλη πολιτική αντιπαράθεση (δείτε ΕΔΩ και ΕΔΩ), με την δημοτική παράταξη “Ανάπτυξη Τώρα” να προχωρά σε καταγγελίες.

Στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Πρέβεζας την Τρίτη, ο σύμβουλος της “Ανάπτυξης Τώρα” Ιωσήφ Στύλος επανήλθε με ερώτησή του, αναφέροντας:“Κε Δήμαρχε είπατε σε συνέντευξή σας ότι δεν με καταλαβαίνετε και ότι όλα στοιχειοθετούνται. Εγώ δεν εξέφρασα τις προάλλες παράπονο γιατί δεν πήρε το έργο μία μικρή εταιρεία ή κάποιος στην Πρέβεζα. Σας ρωτώ όμως πως γίνεται η ίδια εταιρεία σε άλλο μέρος της Ελλάδας να πήρε το ίδιο έργο με 50.000 ευρώ; Κι εμείς το πληρώνουμε τρεις φορές παραπάνω. Πρέπει να εξηγήσετε γιατί γίνεται αυτό. Αυτό σας είπα. Αν ανατρέξετε στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ θα δείτε σε ποια πόλη έγινε αυτό”.

Η δικαίωση ωστόσο του κου Στύλου και της παράταξής του ήρθε από τον επικεφαλής της Δημοτικής Συνεργασίας και πρώην Δήμαρχο Χρήστο Μπαΐλη, ο οποίος είπε χαρακτηριστικά: “Άκουσα για τον χλοοτάπητα. Εγώ όταν ήμουν Δήμαρχος το διαπραγματεύτηκα στις 40.000 ευρώ συν το ΦΠΑ. Προσωπικά σας το εγγυώμαι. Δεν θέλω τίποτα άλλο να πω. Μας ακούει ο κόσμος και κρίνει”.