Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 02 Δεκεμβρίου 2021 13:22

Ο Γιώργος Νόβας κατήγγειλε ότι προεκλογικά ο νυν Δήμαρχος Πρέβεζας του έταξε δουλειές για να μπει σύμβουλος στο ψηφοδέλτιό του...

Εκτός από τη συζήτηση αρκετών σημαντικών θεμάτων, η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Πρέβεζας την Τρίτη είχε και κάτι από... παραπολιτική.

Ειδικότερα ο πρόεδρος της ΤΚ Μύτικα Γιώργος Νόβας, ο οποίος έχει κοντραριστεί με ένταση αρκετές φορές στο δημοτικό συμβούλιο Πρέβεζας με το Δήμαρχο Νίκο Γεωργάκο, προχώρησε στην παρακάτω ανακοίνωση από το βήμα της συνεδρίασης:

Την Πέμπτη ήρθε η γυναίκα μου στο γραφείο σας για το ίδιο θέμα (σ.σ. για έναν δρόμο στην ΤΚ Μύτικα, όπου έχει δημιουργηθεί ένα πρόβλημα) και της είπατε ότι ο άντρας σου είναι εργολάβος και έπαιρνε όλες τις αναθέσεις στον Μύτικα από τον κ. Κλάπα. Εγώ είμαι Πρόεδρος στον Μύτικα από το '99. Μία τετραετία διέκοψα και ήμουν με τον κ. Μπαΐλη και εκλέχθηκα και είμαι πάλι. Αν στην τεχνική υπηρεσία από τον κ. Κλάπα μέχρι και σήμερα βρείτε ανάθεση δική μου, εγώ θα σας χαρίσω το σπίτι μου και θα παραιτηθώ. Σας παρακαλώ αυτό πρέπει να τελειώσει. Ότι ο Νόβας έπαιρνε και παίρνει έργα από το Δήμο. Σαν Νόβας δεν έχω πάρει ούτε ένα ευρώ. Απεναντίας εσείς ο ίδιος προεκλογικά στο Χειμαδιό μου προτείνατε να βάλω δάπεδο στου μπάρμπα σας και στο δικό σας για να έρθω σύμβουλος. Στο παλιό το ΚΤΕΛ απ' έξω το είπατε. Κι εγώ το θεώρησα προεκλογικό και γι' αυτό δεν ήρθα”.