Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 02 Δεκεμβρίου 2021 13:40

Φανέρωσε ότι ετοιμάζεται για νέο “παρών” στις δημοτικές εκλογές ο Χρήστος Μπαΐλης;

Μετά την εκλογική αναμέτρηση του Μαΐου του 2019 και την ήττα του σημερινού επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο δημοτικό συμβούλιο και πρώην Δημάρχου Πρέβεζας Χρήστου Μπαΐλη, υπήρξε -κάτι αναμενόμενο σε τέτοιες περιπτώσεις- “πολιτικό κους-κους” στα διάφορα αυτοδιοικητικά και δημοσιογραφικά “πηγαδάκια”, για το αν θα παραμείνει επικεφαλής της παράταξης ή θα υπάρξει κάποιο “δαχτυλίδι διαδοχής” ενδοπαραταξιακό, εν' όψει των επόμενων δημοτικών εκλογών.

Ο ίδιος ο κ. Μπαΐλης δεν είχε ποτέ τοποθετηθεί δημόσια ή ενδοπαραταξιακά για το συγκεκριμένο ζήτημα και έχει κρατήσει “κλειστά χαρτιά” για το τι θα πράξει.

Μετά την τελευταία του ωστόσο παρουσία στο δημοτικό συμβούλιο και την “σκληρή” κριτική προς τον Δήμαρχο Πρέβεζας Νίκο Γεωργάκο, μάλλον φανερώνει την πρόθεσή του να παραμείνει στις “επάλξεις” για ακόμη μία εκλογική αναμέτρηση...

Μέχρι το 2023 ωστόσο ο πολιτικός χρόνος είναι μεγάλος και προβλέψεις είναι δύσκολο να γίνουν τη δεδομένη χρονική στιγμή, παρ' όλα αυτά σε ορισμένες περιπτώσεις γίνεται φανερή η διάθεση κάποιοι να μην μπει σε "πολιτική σύνταξη".