Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κυριακή, 05 Δεκεμβρίου 2021 13:13

Σε εξέλιξη οι εκλογές του ΚΙΝΑΛ για την ανάδειξη νέου Προέδρου

Χωρίς προβλήματα διεξάγονται από το πρωί στην Πρέβεζα οι εκλογικές διαδικασίες για την ανάδειξη του νέου Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής.

at320211205 125948

Στην Πρέβεζα μεχρι τις 12 είχαν προσέλθει περίπου 300 ψηφοφόροι στις κάλπες, ενώ σύμφωνα με δηλώσεις του προέδρου της Επιτροπής Δεοντολογίας Εφαρμογής Καταστατικού και Πιστοποίησης (ΕΔΕΚΑΠ) Θεόδωρου Καπετανάκη στο iefimerida, έχουν προσέλθει μέχρι και λίγο μετά τις 12:30 95.000 πολίτες για να ψηφίσουν.

at5

Να θυμίσουμε πως στο Νομό έχουν στηθεί 7 κάλπες στα εξής σημεία:

➡️Πρέβεζα , Πρώην Κτίριο Λαϊκής Αγοράς  

➡️Λούρος , Δημαρχείο 

➡️Κανάλι , Δημαρχείο

➡️Φιλιππιάδα , Δημαρχείο 

➡️Θεσπρωτικό , Παλαιό Δημαρχείο 

➡️Καναλάκι , Δημαρχείο 

➡️Πάργα , ΚΕΠ   

Οι ψηφοφόροι μπορούν να προσέλθουν σε οποιοδήποτε εκλογικό κέντρο διευκολύνονται. 

at

Δικαίωμα ψήφου έχουν όσοι είναι εγγεγραμμένοι στον Εθνικό Εκλογικό Κατάλογο και είναι μέλη ή φίλοι του Κινήματος και επιπλέον όσοι, κατά την ημέρα της ψηφοφορίας συμπληρώσουν σχετική αίτηση εγγραφής ως μέλη ή φίλοι του Κινήματος. 

at4

Τα μέλη και οι φίλοι του Κινήματος για να ψηφίσουν μπορούν να προσέλθουν έως τις 7:00μ.μ (πιθανώς να δοθεί παράταση) με το απαραίτητο έγγραφο ταυτοποίησής τους και αφού μπουν στο παραβάν με το ψηφοδέλτιο και τον φάκελο που θα τους δοθεί από την Εφορευτική Επιτροπή, να σημειώσουν έως έναν (1) σταυρό δίπλα στο όνομα του υποψηφίου που επιθυμούν.

Εφόσον δεν αναδειχθεί πρόεδρος κατά τη σημερινή εκλογική διαδικασία , θα επαναληφθεί η διαδικασία σε δεύτερο γύρο μεταξύ των δύο πρώτων υποψηφίων την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2021, κατά την οποία δικαίωμα ψήφου θα έχουν μόνο όσοι θα έχουν ήδη ψηφίσει στον πρώτο γύρο των εκλογών, με βάση το σχετικό μητρώο ψηφισάντων που θα διαμορφωθεί με την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου.