Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 12 Ιανουαρίου 2022 14:47

Ανανεώνει και ενισχύει τον στόλο οχημάτων του ο Δήμος Πάργας μέσω του “Αντώνης Τρίτσης” - Χρηματοδοτήθηκε με 1,5 εκατομ. ευρώ

Σημαντική εξέλιξη για τη δημοτική αρχή Πάργας στις προσπάθειες οργάνωσης και βελτίωσης των υπηρεσιών του Δήμου αποτελεί η ένταξη του έργου με τίτλο «Υποδομές ηλεκτροκίνησης - Ηλεκτρικά οχήματα - Σταθμοί φόρτισης του Δήμου Πάργας» και προϋπολογισμό 1.499.123,05 € στο Πρόγραμμα «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ».

Η απόφαση υπεγράφη σήμερα, 12 Ιανουαρίου, από τον αναπλ. Υπουργό Εσωτερικών Στέλιο Πέτσα, κατόπιν εισήγησης της Επιτροπής Αξιολόγησης, μαζί με συνολικά 105 έργα συνολικού ύψους 340.323.034,50 ευρώ, σε όλη την Ελλάδα.

Το έργο περιλαμβάνει την προμήθεια 7 ηλεκτρικών οχημάτων και 6 φορτιστών για το Δήμο Πάργας, για τις διάφορες υπηρεσίες και την καθαριότητα σε όλο το εύρος του Δήμου, γεγονός που θα ενισχύσει σημαντικά και το περιβαλλοντικό αποτύπωμα του Δήμου Πάργας.

Ο κ. Πέτσας, δήλωσε:

«Συνεχίζουμε με σταθερό ρυθμό τις εντάξεις έργων στο Πρόγραμμα “Αντώνης Τρίτσης”. Έχοντας ως προτεραιότητα την ευρύτερη δυνατή γεωγραφική κάλυψη, θέλουμε κάθε Δήμος της χώρας να επωφεληθεί από την αναπτυξιακή δυναμική του Προγράμματος. Με έναν στόχο: τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών, σε κάθε γωνιά της Πατρίδας μας».