Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 14 Ιανουαρίου 2022 15:35

Δημαιρεσίες Δήμου Πρέβεζας: Οι αλλαγές που θα υπάρξουν στο σχήμα διοίκησης...

Την Κυριακή σε ειδική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Πρέβεζας αναμένεται να γίνει η εκλογή των μελών του Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου και των μελών της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Πρέβεζας.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ του atpreveza.gr, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Κώστας Ακρίβης αναμένεται να παραμείνει στη θέση του Προέδρου της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, ενώ Πρόεδρος της οικονομικής επιτροπής θα παραμείνει ο Δήμαρχος Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκος. Τη θέση του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου αναμένεται να πάρει ο Λεωνίδας Αργυρός, αντικαθιστώντας τον Δημήτρη Καραμανίδη.

Αναφορικά με τις αλλαγές που θα γίνουν σε μεταγενέστερο χρόνο, στο “τιμόνι” της ΔΕΥΑΠ και του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πρέβεζας, έχει “κλειδώσει” ότι Πρόεδρος του Δ.Σ. του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πρέβεζας θα είναι ο Γρηγόρης Κουμπής, ενώ επικρατέστερο σενάριο με τα μέχρι στιγμής δεδομένα είναι να αναλάβει την προεδρία της ΔΕΥΑΠ, ο Δήμαρχος Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκος στη θέση του Φώτη Ζέρβα, ο οποίος προέρχεται και από άλλη δημοτική παράταξη, που όμως συνεργάζεται με τον “Δήμο της Καρδιάς μας”.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει υπάρξει συνάντηση της παράταξης του Δημάρχου αναφορικά με τις δημαιρεσίες, όπου τέθηκαν επί τάπητος αρκετά ζητήματα.

Όλα ωστόσο θα ξεκαθαρίσουν την Κυριακή.

Αξίζει να σημειωθεί πως μέχρι και σήμερα οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης έχουν κρατήσει “κλειστά χαρτιά” για το πως θα εκπροσωπηθούν στα παραπάνω όργανα.