Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 17 Ιανουαρίου 2022 10:20

Ο Λεωνίδας Αργυρός εξελέγη νέος πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Πρέβεζας – Η συγκινητική αναφορά στον Γιάννη Γεωργίου

Ο Λεωνίδας Αργυρός είναι ο νέος πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Πρέβεζας, έπειτα από την εκλογική διαδικασία που διεξήχθη την Κυριακή στην ειδική συνεδρίαση του σώματος.

Σε σύνολο 27 ψηφισάντων, ο κ. Αργυρός (από την παράταξη “Ο Δήμος της καρδιάς μας”) έλαβε 15 ψήφους, 10 ψηφοδέλτια ήταν λευκά, ενώ 2 ήταν άκυρα.

IMG 1895

Αντιπρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου εξελέγη ο Βαγγέλης Γιαννουλάτος (από την παράταξη “Δημοτική Συνεργασία”), ο οποίος έλαβε 20 ψήφους (4 λευκά και 3 άκυρα).

ce47b7da4ab4c08828f84eb3f8376c90 XL

Νέος γραμματέας του δημοτικού συμβουλίου Πρέβεζας (από την παράταξη “Ανάπτυξη Τώρα”) εξελέγη ο Τάσος Αμάραντος με 22 ψήφους (3 λευκά και 2 άκυρα).

Ο νέος Πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Πρέβεζας στάθηκε στη σύντομη ομιλία του στον Γιάννη Γεωργίου, ο οποίος έφυγε το 2020 από τη ζωή: “Να σας εκφράσω τις ευχαριστίες μου. Ελπίζω να ανταποκριθώ στις προσδοκίες και τη στήριξή σας. Θα καταβάλλω κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε η διαδικασία στο δημοτικό συμβούλιο να γίνεται κατά τρόπο δημοκρατικό και ειρηνικό. Σε προσωπικό επίπεδο θα ήθελα να πω ότι αυτή η στιγμή θα ήταν πολύ πιο ευχάριστη, αν η μοίρα δε μας είχε στερήσει τον Γιάννη Γεωργίου, το εκλεκτό μέλος της παράταξής μας και φίλο. Σας ευχαριστώ. Είμαι σίγουρος ότι θα συνεργαστούμε όσο καλύτερα γίνεται”.

Ο Δήμαρχος Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκος ευχήθηκε στο νέο προεδρείο καλή επιτυχία στο έργο που αναλαμβάνουν και εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι θα έχουν μια παραγωγική θητεία.