Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 17 Ιανουαρίου 2022 11:03

Τα μέλη της οικονομικής επιτροπής και της επιτροπής ποιότητας ζωής του Δήμου Πρέβεζας

Η ειδική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Πρέβεζας το απόγευμα της Κυριακής, ανέδειξε με εκλογική διαδικασία τα νέα μέλη της οικονομικής επιτροπής του Δήμου Πρέβεζας, καθώς και τα μέλη της επιτροπής ποιότητας ζωής.

Η οικονομική επιτροπή του Δήμου (όπως και η αντίστοιχη της ποιότητας ζωής) ex officio αποτελείται από τρία μέλη της πρώτης παράταξης του δημοτικού συμβουλίου Πρέβεζας. Πρόεδρος της επιτροπής θα είναι ο Δήμαρχος Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκος και οριζόμενα μέλη οι Γιάννης Δαρδαμάνης και Κώστας Ακρίβης. Εκλέχθηκαν επίσης από την παράταξη του Δημάρχου οι Γιώργος Σαριάνογλου και Γρηγόρης Κουμπής (με αναπληρωματικούς τους Νίκο Παγγέ και Λεωνίδα Αργυρό). Ο Κώστας Ματέρης (με αναπληρωματικό τον Κοσμά Κορωναίο) θα εκπροσωπήσει τη “Δημοτική Συνεργασία”, ο Γιώργος Ντόνης (με αναπληρωματικό τον Γιώργο Νίτσα) την “Ανάπτυξη Τώρα”, ο Θανάσης Ανωγιάτης (με αναπληρωματικό τον Βασίλη Κωστούλα) την “Στροφή στο Μέλλον” και ο Σταύρος Αμάραντος (με αναπληρωματικό τον Κώστα Κύρλα) τη “Λαϊκή Συσπείρωση”.

Η επιτροπή ποιότητας ζωής του Δήμου θα έχει πρόεδρο τον Κώστα Ακρίβη και τακτικά μέλη τους Γιάννη Δαρδαμάνη, Νίκο Παγγέ, Γιώργο Σαριάνογλου, Γρηγόρη Κουμπή (Δήμος της καρδιάς μας), Βαγγέλη Γιαννουλάτο (Δημοτική Συνεργασία), Ιωσήφ Στύλο (Ανάπτυξη Τώρα), Ευκλείδη Φονταρά (Στροφή στο Μέλλον), Χρύσανθο Κυριαζή (Λαϊκή Συσπείρωση).

Αναπληρωματικά μέλη εκλέχθηκαν οι Λεωνίδας Αργυρός (Δήμος της καρδιάς μας), Κώστας Ματέρης (Δημοτική Συνεργασία), Τάσος Αμάραντος (Ανάπτυξη Τώρα), Πάνος Λελοβίτης (Στροφή στο Μέλλον) και Ειρήνη Παπαδημητρίου (Λαϊή Συσπείρωσης).