Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 25 Φεβρουαρίου 2022 14:58

Στη Μασσαλία στην 9η Ευρωπαϊκή Διάσκεψη Κορυφής των Δήμων και των Περιφερειών θα παραβρεθεί ειδικός συνεργάτης του Δημάρχου Πρέβεζας

Με απόφαση του Δημάρχου Πρέβεζας Νίκου Γεωργάκου, ο Δημήτρης Γερογιάννης, ειδικός συνεργάτης Στρατηγικού Σχεδιασμού & Επικοινωνίας του Δήμου Πρέβεζας, θα παραβρεθεί στην 9η Ευρωπαϊκή Διάσκεψη Κορυφής των Δήμων και των Περιφερειών η οποία θα λάβει χώρα στη Μασσαλία και διοργανώνεται από τη European Committee of the Regions & Cities της Ε.Ε. στο πλαίσιο της Γαλλικής Προεδρίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, από το πρωί της Πέμπτης 3ης Μαρτίου 2022 έως και το απόγευμα της 4ης Μαρτίου 2022.

Το κόστος μετακίνησης ανέρχεται στο ποσό των 1.433,67 ευρώ.

Θυμίζουμε ότι το 2019 ο κ. Γερογιάννης μαζί με τον Δήμαρχο Πρέβεζας είχαν και πάλι συμμετέχει σε ανάλογη εκδήλωση στις Βρυξέλλες και τότε σε δελτίο τύπου του Δήμου αναφερόταν:

“... Ο Δήμαρχος Πρέβεζας δήλωσε ότι «Στόχος μας είναι να ενταχθεί ο Δήμος Πρέβεζας στην διεύθυνση περιφερειών και πόλεων DG REGIO , έτσι ώστε να εκμεταλλευτούμε οποιαδήποτε προγράμματα και καλές πρακτικές μας προσφέρει η Ευρώπη.»

Στην επόμενη εβδομάδα των Περιφερειών και Πόλεων εξάλλου, ο Δήμος Πρέβεζας θα έχει ενεργή παρουσία με την θέληση όλων ως επίσημο πλέον μέλος της Διεύθυνσης Περιφερειών και Πόλεων , στόχο για τον οποίο ο κ.Νίκος Γεωργάκος έθεσε ήδη τις βάσεις συνομιλώντας με αρκετούς Έλληνες Ευρωβουλευτές”.

Φυσικά κάτι τέτοιο δεν υλοποιήθηκε...