Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 11 Μαρτίου 2022 10:59

Ένα ραντεβού με την Κεραμέως που ακόμη δεν έχει επιτευχθεί για το πανεπιστημιακό τμήμα της Πρέβεζας...

Το δημοτικό συμβούλιο Πρέβεζας στις 21 Φεβρουαρίου (δείτε ΕΔΩ) είχε συνεδριάσει για τη μεταφορά του Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής από την Πρέβεζα στα Ιωάννινα.

Στη συγκεκριμένη συνεδρίαση είχε ειπωθεί πως ο κυβερνητικός βουλευτής θα “κλείσει” άμεσα ραντεβού με την Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων Νίκη Κεραμέως, έχοντας μαζί του τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Πρέβεζας Στράτο Ιωάννου και τον Δήμαρχο Πρέβεζας Νίκο Γεωργάκο.

Μέχρι και χθες, ένα 20ήμερο μετά τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, ραντεβού με την κα Κεραμέως δεν έχει επιτευχθεί, την ίδια στιγμή που στις 31 Μαρτίου λήγει η προθεσμία που έλαβαν οι Πρυτάνεις για να καταθέσουν στην Εθνική Αρχή Ανώτατης Εκπαίδευσης τις εισηγήσεις τους για την πιστοποίηση των Προγραμμάτων Προπτυχιακών Σπουδών παλιών και νέων τμημάτων.

Στο μεσοδιάστημα υπήρξε η απάντηση του Υφυπουργού Παιδείας Άγγελου Συρίγου σε σχετική Ερώτηση του βουλευτή Πρέβεζας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Κώστα Μπάρκα (δείτε ΕΔΩ).

Αυτό κι αν αποτελεί οξύμωρο σχήμα, να τοποθετείται επίσημα το Υπουργείο, πρώτα σε βουλευτή της αντιπολίτευσης και έπειτα σε στελέχη του ίδιου του κόμματός του...

Απομένει να δούμε πότε επιτέλους θα “κλειστεί” το σχετικό ραντεβού...