Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 29 Μαρτίου 2022 14:25

Επίσκεψη Διευθύνοντα Σύμβουλου του Ο.ΦΥ.ΠΕ.Κ.Α στη Μονάδα Διαχείρισης Προστατευόμενης Περιοχής Κοιλάδας Αχελώου και Αμβρακικού κόλπου

Τη Μονάδα Διαχείρισης Προστατευόμενης Περιοχής Κοιλάδας Αχελώου και Αμβρακικού κόλπου επισκέφθηκε ο Διευθύνων Σύμβουλος του Οργανισμού Φυσικού Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής (ΟΦΥΠΕΚΑ) Κωνσταντίνος Τριάντης, τη Δευτέρα 28 Μαρτίου.

Ο κ. Τριάντης, είχε μία διεξοδική συζήτηση με το προσωπικό, αναγνωρίζοντας το σημαντικό έργο που επιτελεί σε θέματα προστασίας και διαχείρισης της βιοποικιλότητας και τόνισε ότι στόχος του Ο.ΦΥ.ΠΕ.Κ.Α. είναι πλέον με τρόπο ενιαίο και συντονισμένο όλες οι Μονάδες Διαχείρισης να συμβάλλουν στην προστασία του φυσικού περιβάλλοντος και την αειφόρο διαχείριση των προστατευόμενων περιοχών. Ακολούθησε ανταλλαγή απόψεων, ενώ ο Διευθύνων Σύμβουλος απάντησε και στα ερωτήματα του προσωπικού.

IMG 20220328 1310122

Στη συνέχεια, ο κ. Τριάντης συνοδευόμενος από τον Προϊστάμενο της Μονάδας Διαχείρισης Προστατευόμενων Περιοχών Κοιλάδας Αχελώου και Αμβρακικού κόλπου, Δημήτρη Μπαρέλο, ξεναγήθηκε στην προστατευόμενη περιοχή του Αμβρακικού κόλπου και συγκεκριμένα στις λιμνοθάλασσες Τσουκαλιό και Λογαρού, φθάνοντας μέχρι την Κορωνησία.